Hellre vara ute på hal is och ha det glatt än att stå i lera och sörja

Är ni inne i ert fredagsmys?! Mm, jag tänkte väl det! 🙂
Om jag skriver jättefort om min dag, hinner ni läsa lite då?

I morse började jag dagen med att skotta. Det hade inte mina grannar gjort. Klockan var i och för sig sex på morgonen så det kanske inte var så konstigt. Det kändes riktigt skönt att se hur fint det blev hos mig. Det gick ju ganska lätt att jämföra Före och Efter eftersom de inte hade varit i farten.

När jag hade skottat klart på framsidan tog Per över skyffeln och skottade på andra sidan vid bilarna. Jag gick ner till min bil fyrtio minuter senare och då stod hans bil fortfarande kvar! What? När jag ringde honom så svarade en flämtande man i andra änden “Hallå?”. Det visade sig att han, precis som flera andra grannar, inte kom upp för backen som leder ut ur vårt område. Det blev alltså en helt annan sorts morgonträning för Per än vad han hade tänkt sig, när han fick skotta sin väg ut ur Kvarnskogen! 🙂

Till slut kom vi iväg och min trogna lilla Woody gjorde ett bra jobb med att komma förbi snön som gick ända upp i underredet. Taktiken jag var tvungen att ta till för att kunna ta mig hela vägen till garaget på jobbet var helt enkelt; Stanna ALDRIG. Håll avstånd. Ser snöhögen stor ut; Ta rejält med fart. Tveka inte.

Eftermiddagen spenderade jag på Manpowers huvudkontor vid Sergels torg och när jag sedan skulle åka tunnelbana tillbaks till bilen, så föll jag för den här söta skylten. Den skulle nog påminna mig om något jag inte redan visste eller?

Framme i Vasastan promenerade jag den sista biten till garaget och insåg att det inte var tal om någon fortsatt regplåtsjakt. Det var inte mycket av bilarna som syntes idag…

…och så var det ju det där med fredagsmyset! För mig består det just nu av att jag sitter och bloggar i kökssoffan med ett stort glas Pepsi Max med isbitar och limeklyftor framför mig. Per lagar mat. Idag verkar det bli någon form av “kött” (jag är inte så bra på det där med protein) och jag ser att han minsann har hittat tjockvinet!

Vem vinner imorgon förresten??

2 reaktioner till “Hellre vara ute på hal is och ha det glatt än att stå i lera och sörja”

  1. Ja, idag var det enormt med snö! Jag fick verkligen pulsa till jobbet. David kom inte iväg alls eftersom alla bussar var inställda.

  2. Jag gillar snö. Det blir så fina snövallar av ny fin och ren snö! Dessutom gillar jag att sladda och få kämpa lite när jag kör bil! Så länge man inte kör på någon eller ner i något dike så är det ju ett rent nöje 🙂 Hoppas David hade en skön fredag hemmavid istället då!

    Kram

Kommentarer inaktiverade.