Känsliga “tittare” varnas!

Idag har jag varit på blodcentralen vid Fridhemsplan och lämnat blod. Jag har tidigare gjort det på blodbussen i Sundbyberg, men nu när jag fick kallelsen så letade jag upp ett “närmare” ställe. Åsa (som också är blodgivare) och jag tog därför en härligt solig promenad över S:t Eriksbron. Mitt på bron var jag dock tvungen att stanna och fascineras en liten stund. Isen på kanalen var nämligen precis just det – IS. Snacka om att all snö har smält och bildat värsta balsalsgolvet. Väl framme på Kungstappen (som tydligen inte heter så längre, men som alla kallar stället ändå) skrev vi in oss och lade oss i varsin skön fåtölj/säng. För mig var det dags för en lite större kontroll och de mätte därför mitt blodtryck som tydligen var “perfekt”. Härligt! Medan jag gav blod fascinerades jag över vilket schysst stället jag hamnat på. Snacka om skillnad mot blodbussen! Den har ju såklart sina fördelar, men här var det proffsigt. Jag fick t.ex. en jättefin Itallaljusstake när jag gick därifrån. När jag tackade så fick jag höra att “ånej, det var allt de som skulle tacka mig” 🙂 Av respekt för er som är lite “känsliga” så har jag idag lagt alla bilder längst ner. Gillar ni inte sprutor så rekommenderar jag er att inte skrolla ner.

Idag har jag också hunnit hämta ut mina nya fina svindyra gummistövlar och livet lekte ända tills jag skulle prova dem, då blev det allvar, sorg i hjärtat och putande underläpp. Mina otroligt vältränade och muskulösa vader fick helt enkelt inte plats i stövelskaftet. Det har hänt mig förr. Det var inte kul den här gången heller. Jag har därför packat ner stövlarna igen och i och för sig imponerats över vilket proffsigt företag www.brandos.se är. Allt jag behövde för att returnera stövlarna fanns klart ända ner till returadress med klister på. Det enda jag behöver betala är 39 kronor för expeditionsavgift. De betalar till och med returfrakten. Proffs!!

Just ja…så blev det bevisat att jag är blondin också. Idag av alla dagar bestämde jag mig nämligen för att dra åt svångremmen lite hårdare för att nå mina mål och därför öka på träningen litegrann (1ggr extra/vecka). Med det beslutet i bagaget åkte jag därför direkt från jobbet till gymet och satte igång på lite tyngre motstånd och lite snabbare tempo att träna på crosstrainern. Efter några få minuter började jag ana vad som skulle komma. Efter ytterligare några minuter insåg jag det: Man ska inte träna skithårt utan middagsmat i magen, samma dag som man gett blod! It is a NO NO!! Jag fixade 20 minuter sen var jag helt körd. Jag kände mig helt svimfärdig och fick lägga ner. Väl hemma fick jag ligga och vila en lång stund medan jag mumsade i mig bananer och drack vatten. Jag är en äkta blondin. Jag får väl ta mig iväg och träna imorgon istället antar jag….Jippie. Jag som älskar det där stället så….

Ta hand om er bättre än vad jag gör är ni snälla!
KRAM från Ironi-Mia

Schysst utsikt från S:t Eriksbron

Åsa i full färd med att göra en riktigt god tjänst!! Bra jobbat tjejen!!
 

Jag själv i full fart med exakt samma goda gärning.
Känner mig lite duktig faktiskt även fast det är så himla enkelt!

Nämen, vad är det här??? De “glömde” jag bort att nämna i min text där uppe 🙂 Det är Åsas ungar som envisats med att mitt i veckan tvinga mamma till att baka “några” chokladbiskvier och resultatet blev ett överflöd av just sådana läckerheter. Alla på Karlbergskontoret bjöds därför på dem och om jag förstod suckarna och de vällustiga ljuden korrekt så tyckte alla om dem!!

Sorgens paket på väg tillbaka till Falkenberg…

4 reaktioner till “Känsliga “tittare” varnas!”

  1. Vilka snygga kakor. Goda var de också. Barnens klasskamrater och lärare blev glada de också. Synd att de inte får betyg… 😉
    Antar att jag också är blondin, eftersom jag inte reagerat på att du skulle träna idag fast du sagt det flera gånger. Det är alltså som jag alltid har sagt att jag har färgat håret för att få lite intelligens.
    Själv har jag varit trött ikväll. Om det har med att göra att jag lämnat blod eller sovit för lite vet jag inte.
    God natt min vän. Vi ses imorgon. KRAM

  2. Hmmm… jag kommer ihåg en gång när jag lämnade blod utan att ha ätit något på länge och trots att de sa “ligg kvar en liten stund här nu efteråt” gick jag upp direkt i alla fall. När jag började känna mig yr hann jag tänka “vad pinsamt om jag skulle svimma nu”. Sedan svimmade jag… Jag är väl ganska blondin jag med.

Kommentarer inaktiverade.