Kärlek: En oemotståndlig drog?

Maria här!

Jag har gått omkring hela dagen i tron att det är tisdag. Sent nu på kvällen berättar man för mig att det faktiskt inte alls är så. Det är onsdag! Tjohej liksom, där kom jag en hel dag närmare skärgården utan att göra någonting alls. Ibland är livet bra gött!

Förkylningen kryper närmare och närmare. Snart kommer den…..men inte till helgen väl?? Idag, när jag hade nyst mina tre typiska nysningar på rad, frågade en av mina skrivbordsgrannar -“Var inte du förkyld nyss?” och jag insåg att…JO, det var jag ju! Inte bra…

Någon skillnad?

Om jag lägger ut den här bilden som tydligt visar hur den främre bilen skiner och gnistrar i sin renhet och hur de bakre bilen liksom får be om ursäkt där den står och skitar ner garagegolvet….tror ni då att jag får hjälp med att tvätta min bil? (som råkar vara den bakre) Vi får se. Det kan funka.

 

Minns ni barnprogrammet “Den vita stenen”?

Det gör säkert inte jag, men jag minns vissa partier. Framförallt minns jag den ljushåriga tjejen och hennes sätt att hålla stenen mot kinden och mot läpparna. I mitt minne kan jag känna hur len och fin stenen var. Jag har skaffat mig såna fina stenar. Mina “vita” stenar! De är jättemysiga och de bidrar med ett lugn. En sten är ju så bra på att bara “vara”.

 

Love and other drugs

Vårt hus var ikväll fyllt av unga vackra damer så vi flydde därifrån och lämnade stället och damerna till det prat om hemligheter som vi vet att de antagligen satte igång så fort Marcus satt på sig lurarna och hoppat in i något datorspel. Per och jag drog på bio i Kista och kom hem alldeles nyss med tårarna vackert utspridda i ögonfransarna. OJ, vilken sorglig film det visade sig att “Love and other drugs” är…

Helghandlingslista

Dagens “nytta” fick bli att skriva en inköpslista för allt det som vi behöver till helgen. Mer än så blir det faktiskt inte idag. Jag ska istället göra som man bör om man nu är född med namnet Eva Maria Erlandsson.

Ja precis: Jag ska dricka te!

Ha det så gott så länge!
Puss och Kram