Gratis provträningsvecka gav mig sällskap på gymet!

Hej på dig!

Jag har känt hur “svidet” har krypit sig på mina ögon senaste dagar. Jag gissar att det är en helt vanlig förkylning som är på gång och har därför använt glasögon istället för linser. Det har dock inte hjälpt mot svidet så idag tog jag mig bort till apoteket och köpte en förpackning “Visine“. Snacka om att den ögongelen är som balsam för onda ögon!! Jag blir inte friskare i ögonen, men jag känner mig mjuk och len igen…

Efter att “Dimman” (min sjukgymnast) gjorde slut med mig så har jag gått och tränat på Puls & Träning, det vet ni. Den här veckan erbjuder gymet i Edsberg gratis träning så man kan prova om man gillar stället. Jag drog därför med mig Per dit. Vi tränade under en timme och han var helt klart nöjd. Nöjd med hur hårt jag tränar 🙂 och nöjd med hur bra maskiner stället har. Vi får se om han byter från SATS eller stannar där han “är van”. Det var hur som helst trevligt med sällskap en kväll. Jag behöver träna för tisdagsvågen visade tyvärr inte på ett enda hekto mindre idag än förra tisdagen.

Ikväll såg jag hur två klasskompisar från LÄNGE SEN pratade på facebook om att ses över en fika i nästa vecka. Jag tog chansen och hakade på, så nu ska jag träffa dem båda två på onsdag. Det är ju galet roligt och läskigt! Jag tror inte att jag har träffat den ena killen på över tjugo år! Jisses! Vi har i och för sig pratat en hel del via mail, men ändå…. Hur beter man sig? Vad pratar man om? Om det som hänt de senaste, låt säga, tjugo åren kanske 😉

Brukar ni titta på The Mentalist? Jag gillar programmet eftersom det är “enkelt” att titta på och eftersom jag gillar att jag inte alltid vet vad som ska hända. Idag sa Patrick Jane (huvudrollen) en totalsanning som gjorde mig medveten om att det är dags för en fika!!

Tea? It’s like a hug in a cup!!

2 reaktioner till “Gratis provträningsvecka gav mig sällskap på gymet!”

  1. och jag hörde andra “visdomsord” på en halvdålig amerikans serie nu ikväll apropå ditt inlägg igår, ARG….. “de beter sig så för att vi inte ska sakna dem när de flyttar hemifrån”

Kommentarer inaktiverade.