Arg Arg Arg

Ibland blir det bara för mycket. Idag är en sån dag när det kokat över och jag fått nog och skriker!!

Det får vara nog nu. Det känns som om jag bara är född till jobba och slita hela dagarna för att få in pengar och leverera dem till de hungriga gamar som bor här hemma, och så ska jag tvätta, städa och hålla ordning tills det är dags att gå tillbaka till jobbet och jobba ihop mer åt gamarna. Ingen tacksamhet, uppskattning eller återbetalning får jag i utbyte för allt slit. Det är som om jag vore osynlig! Idag är jag arg, arg, arg, arg. Om det inte vore olagligt så hade jag kastat ut ungarna ur huset med huvudena först!

Som tur är så har de där gamarna två föräldrar. De ska tacka sin far för att de får vara kvar i huset idag. Jag ska antagligen också tacka honom för att jag inte gjorde eller sade något som jag får ångra. Växeldragning är bra i föräldraskapet. Minns det alla ni som är gravida eller har så små ungar så det än så länge inte blivit riktigt allvar. Ibland orkar man och ibland orkar man inte. Det är vid de där tillfällena med “inte” som man hoppas att den andra föräldern kliver in.

Tack Per!

En kommentar till “Arg Arg Arg”

  1. De älskar dig o är tacksamma, de har bara inte fattat det ännu… men det kommer en dag då de har vett nog att fatta vad ni, deras föräldrar, har gjort för dem och då kommer de försöka ge lite tillbaka. Försök att minnas hur det var att vara ung o bekymmerslös gam… Det är bra att du får ut ilskan!!
    Det var allt från Dr Phil för idag…;)

    Älskar dig syrran! Puss

Kommentarer inaktiverade.