En rubrik, en rubrik, the pressure of a rubrik…

Det är inte varje dag jag kommer på en rubrik till inlägget. Idag struntade jag i det helt enkelt 🙂 Vad hade ni använt för rubrik?

Idag är det söndag. Jag gillar inte söndagar. Inte alls faktiskt. Speciellt inte när jag måste lämna skärgården. Åsa och jag gick upp vid åtta och packade ihop våra saker, åt frukost och begav oss hemåt. Här ser ni hur vattnet vid Norrsund nästan är i isform.

Vi vinkade hejdå till Blidö och tog färjan över till Yxlan…

När vi tog nästa färja från Yxlan var islagret betydligt tjockare…

Det beror nog på att de här stora lekstugorna puttar in isen i sundet.

Att de sliter sönder isen syntes tydligt på skrovet på den här saken. Den var helt bucklig och repig längs med vattenkanten.

I höjd med Brottby insåg jag att jag VERKLIGEN saknar solen. När solen skiner åker leendet fram och ögonen börjar glittra! Gårdagens härliga sol och dagens dito lagrar jag som en form av positiv energi. Människor ska inte leva i mörker. Är det inte nog med vinter nu? Hur det än är med den saken så har jag verkligen njutit av solen i dagarna två. Underbart helt enkelt.

Den energin använde jag sedan till att handla en korg till alla mina tofflor på landet, att handla mat inför middagen och till att gå in i verklighetsrummet här hemma dvs. tvättstugan.

Jag har fått en finne. 🙁 Det är inte vanligt. Jag borde vara glad att det är så sällan det händer, MEN när den kommer varför sätter den sig då precis mellan ögonen?? Det ser ju inte klokt ut! (“Det gör inte du heller mamma, om du lägger upp en bild på en finne på bloggen” – sa Emma. Så då lägger jag ju såklart ut den precis där! 🙂 )

Mellan tvättstugebesöken tittar jag nu, tillsammans med Emma och Per, på filmen “Finding Neverland”. Det känns som en bra söndagsunderhållning. Ja, det vill säga, innan solsidan börjar. Då ska vi självklart åka till Saltsjöbaden!!

5 reaktioner till “En rubrik, en rubrik, the pressure of a rubrik…”

  1. Jag skulle skrivit: RUB – EFFING – BRIK

    Var tvungen att censurera mig själv lite dock, jag vet ju inte vem som läser detta. Men du är smart och förstår säkert. 🙂

  2. Så blev ju rubrik felstavat också men du får tänka att jag skriver fonetiskt. RUBBRIK.

Kommentarer inaktiverade.