Min dag är meningen med livet?!

I morse väckte Per mig med sång strax efter fem. Det var aningens tidigt, men jag tror att det lät bra! Vid sextiden fick jag dock sång igen och då var jag vaken så nu kan jag med säkerhet säga att det lät bra. Marcus och Emma stod för sången. Och paketen!! Jag fick rynkkräm (en pik månne? 🙂 ) och en väska. Tack så mycket min söta familj för uppvaktningen!

När jag kom till jobbet fick jag kramar och gratulationer av mina kollegor. Dessutom var Facebook fullt av gratulationer, mailboxen full av hälsningar och telefonen pep då och då när ytterligare hälsningar landade hos mig. Snacka om en härlig start på dagen! Dessutom sken solen utanför fönstret! Det var så länge sen jag såg en blå himmel så jag kände hur jag log lite extra varje gång blicken gled förbi hustaken.

En stund senare fick jag en härligt krispig tulpanbukett från min snälla goa chef och mina härliga kollegor! Fin va?

På lunchen skrev jag tackhälsningar på facebook, åt lunch med Cim och njöt av MIN dag! Man borde alltid fylla år 🙂

Innan jag gick hem var det dags igen att läsa igenom och svara på alla underbara hälsningar från mina vänner. Återigen på facebook, på mail och i telefonen. Jag brukar själv skriva gratulationshälsningar när mina vänner fyller år, men jag inser nu hur mycket det värmer att få sådana hälsningar. Tack alla ni!!

Jag tog en sista titt på blommorna på skrivbordet och åkte hemåt!

Per har varit i Norge idag, så middagen (som jag i skrivande stund inte vet något om) blir lite sen. Jag hinner därför skriva några rader om hur det är att fylla 42 år:

Det är GÖTT!!

  • Jag är för gammal för att ha fyrtioårskris, jag är för ung för att vara gammal.
  • Jag är för barnslig för att hoppa över min födelsedag och jag är för mogen för att orka göra det till en stor sak.
  • Datumet må vara 110110 men för somliga är siffrorna istället 101010 (binära tal), dvs. 42. Coolt för en nörd att det är samma, men olika…
  • Dessutom vet ju alla ni som läst boken, eller sett filmen, “Liftarens guide till galaxen” att meningen med livet är FYRTIOTVÅ!!

Nu klev min man in genom dörren med en flaska champagne i näven, så jag lämnar er här!

Tack för att ni finns där ute och för att ni gör min dag så härlig!!

4 reaktioner till “Min dag är meningen med livet?!”

  1. Grattis igen på din dag. Blommorna var (och är) underbara. Tur att även jag får njuta lite av dem. Imorgon bär det av att äta rå fisk och kallt ris till på Raw på Rörstrandsgatan. KRAM

    1. Tack Åsa! Ja, blommorna är helt klart fina. Tack för den goda maten idag. Det var verkligen najs. M

  2. GRATTIS så här en dag i efterskott!!! Kanske värmer med en liten eftersläntrande gratulation oxå 🙂

Kommentarer inaktiverade.