KnegarMia

Idag har jag jobbat hela långa dagen. Det var lite tufft att sitta ner på en stol och arbeta med hjärnan. Man vänjer sig fort vid att slappna av med just den delen av kroppen när man är julledig i flera dagar på sträck och tydligen tar det lite tid att få igång den igen. Arbetsdagen gick dock ganska fort. De enda gångerna jag verkligen led var när Pepsibehovet blev alltför stort. Vid ett par tillfällen var jag väldigt nära att gå över till att bli tjuv och ta lite Pepsi Max av min kära kollega. Jag höll mig dock på rätt sida av lagen och drack istället vatten! Bra där, Maria.

Vid lunch försökte nog min högerhand komma undan kvällens snöskottning, för den skrek högt av smärta när jag skulle öppna porten till jobbet och dörren helt plötsligt bara nöp fast och tvärtstannade. Vi har en 40-50 kvm stor träaltan här hemma i Sollentuna som i princip har samma funktion som en balkong som står på styltor. Den klarar alltså inte av alltför mycket snötyngd och nu kändes det som ett ypperligt läge att ta bort snön. INNAN den töar och blir ännu jobbigare att få bort. Vi hade därför bestämt oss för att skotta bort eländet ikväll. Nu kanske jag slipper….  🙂

Det här ovanför är årets skörd av julkort. Jag älskar julkort. Någon har varit iväg och handlat ett kort, eller i bästa fall tillverkat ett själv, sen har de skrivit det och handlat frimärke innan det lades på lådan. Någon har alltså tänkt på mig/oss. Det blir tydligt färre och färre kort varje år på vår hallspegel. Undrar om det kan bero på att jag är mindre snäll år för år? Jag är hur som helst mycket tacksam för de kort jag har fått!!

Vet ni någon biofilm som man bara “måste” se? Jag kikade igenom tidningen i jakt på en film värdig ett besök, men kunde inte komma på en enda som jag faktiskt vill se. Ja, förutom “Fyra år till” förstås, men den har jag ju redan sett 🙂 Tips??

En kommentar till “KnegarMia”

  1. Var och såg Fyra år till igår. Den är bra tycker jag. Barnen tyckte inte om den. Det är nog ingen barnfilm fast den är barntillåten.
    I övrigt vet jag ingen film jag vill se. Megamind är visst något som ska ses i veckan. Får se om jag följer med på den.

Kommentarer inaktiverade.