Full fart mot helgen!!!

Torsdagar lyckas alltid tränga sig fram som dagen då ALLT ska hända! Det är ingen skillnad på den här torsdagen mot andra.

Det är ju galej i helgen eftersom Emma firar sin 17-årsdag och vi åker till Blidö direkt efter jobbet imorgon så då måste allt fixas idag!  För min del innebär det att jag måste tvätta, hänga tvätt, handla mat inför kalaset, packa kläder och annat som måste med ut till ön, diska undan det som av någon anledning står på köksbänken och hinna med allt möjligt tokigt. När jag skriver det här har jag just lyckats bocka av alla punkter utom två på listorna. (Ja, jag har kom-i-håg-listor. Jag är bra på såna.)

Det som återstår är: “Handla mat till buffén” och “Ladda ner en bok i min iPhone”.  De grejerna tänkte jag klara av så fort Per kommer hem från jobbet.

Emma är på jobbet och sliter och Marcus har kört Sollentuna runt i sin jakt på “Posten i Hammarbacken”. Vi hade ingen aning om var det låg förrän det slog mig att min kompis Thérèse nog snackat om det stället någon gång när hon jobbade på Speedo.

Nu har han ett riktigt körkort!

Wohooo!!

3 reaktioner till “Full fart mot helgen!!!”

    1. Jag behövde inte ringa! När jag kom på att du visste var det låg, så kom jag på var det låg också…

  1. Nu är jag helt klar med listan. Det tog en stund och tre olika affären innan vi var klara med “handla”-delen men nu så! Dags för kudden!

Kommentarer inaktiverade.