En epok är över?

Måndag igen!

I morse tränade jag antagligen mitt sista pass hos (och med) Dimman. Det kändes riktigt tungt att gå därifrån och lämna den där glada och peppande greken bakom mig. Han log när han såg min sorg, som syntes som små blänk i mina ögon, och sa “- Det kommer att gå fint det här Maria. Du kan ringa mig när som helst om det blir några problem!” Så nu är det alltså upp till mig att träna på gymet uppe i Edsberg två gånger i veckan och visa att jag lärt mig hur man tar hand om ett skadat knä på allra bästa vis! Det känns just nu väldigt svårt, men om jag tänker på kryckor, värktabletter och den knäprotes som blir nästa steg om jag inte tränar, så borde jag väl kunna hitta motivationen? Imorgon är det dags för första träningspasset utan Dimman. Då har de nämligen provträningen på gymet och då tar de också emot nya träningsdårar.

För att fylla dagen med inte bara en “vårdare” (i form av en sjukgymnast) så gick jag idag också till min läkare. Där förklarade jag hur trött jag känner mig. Detta trots sömn och vila. Den oro jag hade känt över att vara så fånig att jag går till doktorn med symptomen “jag är trött”, försvann så fort jag berättat klart. Då blev jag nämligen bombarderad med frågor om alla möjliga privata saker. När han hade klämt och känt, lyssnat och haft sig, så skickade han iväg mig för provtagning. Blodet de tappade ur mig ska tydligen visa om jag har något problem med njurar eller lever, om sköldkörteln strular eller om jag har sockersjuka. Dessutom ska det “allmänna blodstatusprovet” visa alla möjliga och omöjliga andra värden som kan vara boven i dramat. Nu är det bara att vänta tills i slutet av veckan… Är det något fel på mig eller behöver jag bara sova lite mer?

Ikväll har jag suttit och försökt få igång en smart telefon istället för den dumma (?) jag haft förut. Det har varit ett roligt äventyr och nu ser jag fram emot kvällens sudoku som jag inte kommer behöva penna till för att lösa 🙂 Vilka appar rekommenderar ni? Jag är ju värsta oskulden i den här världen och vet ju inte riktigt vad som är “måste”. Hittills har jag fått ett tips. Den appen har jag nu!

Nu är det nog Sudokudags va??

PUSS och KRAM

Märy

2 reaktioner till “En epok är över?”

Kommentarer inaktiverade.