Separationsångest

Morsning!

Snacka om perfekt läge!!
Det är fredag och jag är ute i skärgården på mitt kära Blidö, i mitt just nu iskalla fritidshus “Vitsippan”. Brasan sprakar och det varma teet står och drar. Jag blir snart varm och det är med andra ord precis så där bra, som man bara drömmer om under veckan. Jag är helt klart lyckligt lottad. Detta är ett av de ögonblick man önskar man kunde konservera för en trist novemberkväll.

 Idag fick jag äntligen nosa litegrann på en ny arbetsuppgift som min chef viftat med framför min näsa ett tag. Min huvudarbetsuppgift är ju att ge våra kunder support i deras processer och i backofficeapplikationerna som används för att sköta deras jobb. Det ska jag förstås fortsätta med, men nu ska jag också få jobba med informationen som ligger på vårt intranät. Jag blev “webredaktör”. Jag känner hur det spritter i hela mig av lust att få sätta igång med uppgiften. Om jag inte vore svensk, så skulle jag säga att jag tror att jag kan utföra den riktigt bra! 🙂

Innan jag sätter mig och smuttar på en av veckans höjdpunkter (det rödvin som jag sparat ihop viktväktarpoäng till) så måste jag också delge en tung nyhet från dagen. Jag har separationsångest light. Idag när jag tränade hos Dimman så föreslog han att jag ska börja träna på gym istället för hos honom. Till en början tyckte han att jag skulle varva gym med träning hos honom men innan jul skulle jag, som Bambi, få klara mig helt själv på den hala isen. ÅNGEST!!! Hur ska jag kunna ta mig iväg och träna om inte Dimman står där med sina svarta lockar och underbart glada bruna ögon och peppar mig?? När jag frågade honom detta, så log han bara och sa att vi naturligtvis skulle gå varligt fram….  

När jag sitter här och njuter i det stearinljusupplysta huset, så får jag en idé. Varför lysa upp mörkret med denna dators sken? Det är nog lite fel. Bäst jag stänger ner. Fredagskramar på er!

Puss och Kram
MIA

 

Idag helt förutsägbara med tanke på ovanstående inlägg, men trots allt helt och totalt sanna:

Dagens hög:
Helt klart synen av havet när jag kom ut till ön.
Dock tätt följt av den härliga känslan jag får när jag tänker på att få skriva på arbetstid.

Dagens låg:
Tanken på att inte få träffa min grekiska gud två gånger i veckan för resten av mitt liv….

För er som inte hängde med på dagens hög och låg:
Läs gårdagens inlägg!

4 reaktioner till “Separationsångest”

    1. Jag gjorde ju det. Du såg ju hur duktig jag var som sa att jag faktiskt tror att jag kommer fixa det! Duktigt va?? Man lär sig något varje dag 🙂

  1. Njut av att vara på ön i solen. Njut av havet. Njut av brasan.

Kommentarer inaktiverade.