Röd soffhörna

Goddagens!

I morse låg jag kvar i sängen och fortsatte läsa i manualen till min nya kamera. Det var jätteroligt och jag provade många av funktionerna direkt. Det fyllde i och för sig min kamera med skitbilder, men det fick jag ta 🙂

Funktionerna är många och här har jag provat att endast visa en kulör (gult) och visa resten i svart/vitt.

Jag har också provat att byta ut en färg mot en helt annan. Här är gult bytt till rött.

Om jag någonsin kommer att ha nytta av de här funktionerna eller inte, det vet jag inte men jag inser i alla fall att jag borde ha en bild där jag visar hur tavlorna ser ut i “verkligheten”. Vänta, så springer jag och tar två bilder!

Ok, jag är tillbaka:

Den här har min son Marcus målat!

Den här har min dotter Emma målat!

Duktiga konstnärer va??

När jag hade lekt klart med kameran var det dags att ta tag i min trädgårdsmästartjänst igen. Jag beskar ju både träd och buske igår, men hann inte ta bort “skräpet” innan jag åkte till Fotografiska. Det var bara att klä på sig jobbarkläder och plocka fram sågen och sekatören igen alltså! Idag använde jag dubbla plåster och dubbla handskar i hopp om att inte få fler blåsor.

När jag hade jobbat hårt i drygt två timmar och dessutom tömt hela vår trädgårdskompost, var allt nedpackat i svarta sopsäckar och reda att köras till tippen. Den biten får dock Per ta ansvar för så jag kände mig klar och gick in och duschade. När jag var ren och fräsch belönade jag mig med att dyka ner i det här välkomnande soffhörnet!

Med typisk “Mia-litteratur” försvann jag sedan bort i lugn och ro under någon timme. RIKTIGT SKÖNT!!

 Jag ligger fortfarande kvar i soffan och känner hur Per lagar något som doftar ljuvligt. Det är inte jobbigt att vara Mia just nu!! 

Goddagens!

En kommentar till “Röd soffhörna”

Kommentarer inaktiverade.