Grattis Cim!!

Om man kan skämmas som en hund, så gör jag det….och Cim, du gillar ju hundar, så då är jag kanske safe?? Jag glömde din födelsedag i morse. Inte förrän Camilla grattade dig kom jag på vilken stor dag det är idag.
Illa!

Därför ställer jag mig nu upp och sjunger:

Ja må hon leva, Ja må hon leva, Ja må hon leva uti hundrade år!!
Javisst ska hon leva, Javisst ska hon leva, Javisst ska hon leva uti hundrade år!!!

 GRATTIS PÅ 27-ÅRSDAGEN CIMPA!!

Förutom att glömma bort den kollega som sitter allra närmast mig precis hela dagarna på jobbet, så har jag idag varit runt och fixat lite inför den rockfestival, tillika Kickoff, som jag ska iväg på i helgen. Vi måste ju t.ex. pimpa det tält vi ska bo i så vi hittar det sen igen mitt i natten… (Åsa, jag hittade prylarna vi behöver!)

Mitt högra knä, som förväntas må bra, har bråkat mycket under dagen och nu på kvällen skrek det åt mig att SITTA NER!!!! Så nu sitter jag ner och kikar på Fångarna på fortet samtidigt som jag sippar på en Pepsi Max.
Gott!!

2 reaktioner till “Grattis Cim!!”

  1. Tack för att du shoppat det vi saknade. Vi får pratas vid mer imorgon vad vi saknar.
    Sov gott och vila knät. I helgen ska det dansas och partajas. Eller är det så att du endast kan hänga i baren med tanke på knät? 😉

    1. Du kommer att hitta mig i baren. Jag är den där hårt sminkade bruden som säger “wattup?” hela tiden och som gör konstiga hårdrockstecken som ingen fattar 🙂

Kommentarer inaktiverade.