30/6 Klänningslyckträff!!

Go’ Afton!!

Sista dagarna har livet utanför jobbet kretsat en hel del om mina fötter. De värker och det är synd om dem. Jag har skavsår på alla håll och kanter och de är svullna. Jag fattar inte hur man kan ha skavsår av ALLA skor man provar. Jag har självklart för länge sedan gått ifrån alla tjusiga “kvinnoskor” så det är inte det att de är för spetsiga, trånga eller högklackade. Det är något annat!! Jag vet bara inte vad. Jag har inte gått barfota i skorna, jag har haft gympaskor och promenadskor med strumpor, men inte varit bekväm. Idag hade jag på mig ett par gamla, väl ingångna Eccosandaler men NÄÄÄÄ, jag har nu på kvällen tre blödande sår som skriker åt mig. Vad är det för fel?? Tips mottages tacksamt!

En annan grej som fritidens tankar gått till är klänningar. Jag ska ju till Japan om en dryg vecka och där är det tokvarmt. Jag vill alltså ha några schyssta sommarklänningar med mig i packningen. Med den missionen gick jag in i klädkammaren och letade. Jag kom ut utan uträttat uppdrag. Jag har också skannat av både Kista Galleria och Sollentuna Centrum utan att finna det jag sökte. Det här problemet vet de som jag träffar dagligen självklart om eftersom jag är svår att få tyst på 🙂 Idag kom därför min chef och bordsgranne och gav mig en hel påse full av klänningar. – “Här! Se om någon av de här passar!” WOW. Väl hemma från jobbet hoppade jag i den första klänningen. Jag hade inga större förhoppningar om att allt skulle klaffa (storlek, smak, snitt osv.) men döm om min förvåning när den satt som en “smäck”.  Jag har nu inte mindre än NIO klänningar som sitter som om de vore stöpta för min kropp. Helt otroligt. Tack söta Camilla! One less thing to worry about!!

Jag är trött. Det är liksom en sån vecka. Att vi har flyttat till Karlberg har verkligen varit roligt för mig men det suger ut energi ur mig. Eller är det så här trött man alltid är så här precis innan semester?? Hur som helst så ska jag nog ta och börja varva ner för kvällen nu.

Godnatt på er!!

Kram MIA

PS. Just ja! Idag åkte jag kommunalt för första gången. På vägen hem från jobbet fick jag sällskap av min granne och kollega. Tur det, så jag hittade 🙂 I morgon bitti ska jag upprepa proceduren i motsatt riktning. DS