29/6 I am so blogging this!!

Hej och hallå!!

Imorse gick jag upp så där SJUKT tidigt att man knappt fattar det. Det var lite svårt att le och vara glad, så tidigt var det. När jag klev utanför dörren så möttes jag dock av min fantastiskt underbara goa fina jasminbuske och då log världen så mycket mot mig att jag inte kunde låta bli att göra detsamma åt den. Oj, vad jag gillar den fåniga busken. Den doftar LJUVLIGT!

Jag åkte till jobbet och i hissen upp var jag fortfarande på gott humör. Kolla!

Jag sprang runt och lekte “tok” mest hela förmiddagen. Det har visat sig att jag verkligen gillar att “fixa”. Det finns liksom ingen hejd på vidden av grejjer att göra när man är nyinflyttad på ett kontor. En av de saker jag gjorde som fick mig att skratta högt var när jag visade gymet i källaren för några kollegor och en av dem hoppade upp på Vibramaxen….shit, vad han skakade. Är den inte bra för något annat så är den bra för skrattmusklerna!

En annan sak man kan göra när man “fixar” är att leta sig neråt i byggnaden och hitta lastkajen för att få in lite grönt i lokalen! Nu kände jag för första gången hur galet varmt det var idag.

När jag stod där och insåg att det här kommer jag ju att blogga om, så var jag tvungen att visa er mitt nyinköp i form av ny t-shirt. Fånigt, jag vet. Det passar mig perfekt!! I am so blogging this!!

En annan grej jag självklart måste blogga om är att jag nog måste bli duktigare med att ta med mig matlåda. Idag gick min lunch på 125 spänn! Det var gott. Det var Rörstrandsgatan. Det var trevligt. Det var DYRT. Vi konstaterade dock att så här första veckan i stan så måste vi unna oss lite. Imorgon blir det dock Parmalindad kycklingfilé med stekt färskpotatis och sallad i en matlåda.

Cim, vad sägs om en promenad ner mot Karlbergs slott efter matlådan?

Promenad blev det i alla fall nu på kvällen. Per och jag gick en sväng runt Edsviken.

Vid slottet satte jag mig i den paviljong där ryktet säger att min dotter brukar spendera sina kvällar.

Nästan hemma igen.

Gissa vad jag hittade där??

My precious!!

Jag var uppe med tuppen och nu ska jag försöka att undvika nattugglorna.
Vi får se om jag klarar av den bravaden.

Vet ni? Imorgon händer det ännu mer grejer!! Yehaa!