1/7 Lambourgini Contache LP 5000 S

Allvarligt talat så vet jag inte hur jag ska göra nu när det är helt sjukt mysigt på kontoret och när omgivningen är superhärlig, kollegorna är fantastiska, men resan är ett sånt elände så jag storknar. Vad göra?

Jag kan i alla fall inte fortsätta som jag gjort den här veckan. Det är : åka kommunalt och må fysiskt illa av allt som händer mellan hemmadörren till kontorsdörren, irritera mig på alla som också åker kommunalt och svettas som en gris under tiden. Ska jag åka kommunalt måste jag hitta någon form av inre lugn och bara “go with the flow”. Det kan man inte säga att jag gör nu…..JAG VILL ÅKA BIL!!!

Kolla hur mysigt det är, trots att det var halvdåligt/halvbra väder idag där jag nu jobbar!!

Jag tog en promenad i “omgivningarna” runt kontoret och på två minuter såg jag det här:

Karlbergskanalens början och Kungsholmsstrand på andra sidan vattnet.

När jag promenerat i cirka tio minuter stod jag rakt utanför Karlbergs slott och tänkte att “Nedanför slottet på gräset kan man nog ha riktigt härliga luncher vid vattenkanten. Det är bara att ta med sig en macka, sätta sig ner och njuta!!!”

Mina promenadkompisar höll helt klart med mig!!

På vägen tillbaka blev jag ännu mer avundsjuk på alla de som åker bil till jobbet varje dag.
Tänk den som fick åka i den här Lamourginin……!!

När jag var ung ville jag ha en Lambourgini Contache LP 5000 S.
Jag kanske inte är så ung, men jag drömmer fortfarande om en sån bil (och om vägar där man får köra hur fort man vill med den)!

När jag kom hem (TIO I SJU eftersom det tar sån lång tid att komma hem) hade min man redan förstått vilket “trauma” detta är för mig och var redo att fira min första dag som jag klarat av att åka kommunalt både TILL och FRÅN jobbet!!

Champagne baby!!

Till mat fick jag sedan en grym kyckling!!!!

Nu kanske jag kan klara av en dag till…..och tänker jag efter så är det bara en vecka kvar, sen är det semester och Japan!! Tålamod, är det en dygd??