19/6

Leve brudparet!! Hurra!!
Leve brudparet!! Hurra!!
Leve brudparet!! Hurra!!
Leve brudparet!! Hurra!!

Idag flaggar vi för Kungen och Drottningen och önskar dem grattis på bröllopsdagen, vi flaggar för Kickan som fyller år idag men framförallt så flaggar vi för Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel!! Jag är rojalist, javisst!

Blommorna på pappas och Kinas tomt blommar lagom till dagen!!

Blommorna såg jag när jag gick ut på deras tomt för att gå till “garagerummet”. Pernilla och Andreas ska bo där med Viggo och Nora under midsommarhelgen och jag ville göra lite fint. Medan jag städade kände jag hur tagen jag blev…jag mindes hur det var att bo här. Jag och Marcus bodde här i fem veckor när han var nyfödd. Per pendlade mellan jobbet och ön. Det går bra att bo här. Pernilla kan vara lugn.

När jag var klar i garagerummet tog jag “en tur” på två timmar med min favoritmaskin. Här står den parkerade bredvid Pers favoritsak här ute….Webergrillen!

Vi blev (som så många andra gånger) inbjudna på förmiddagslatte hos Pappa och Kina. Där hade pappa en annorlunda placering…..Jag kan meddela att han monterar IKEA-möbler. Då ser man ju alltid ut så här.

Kina ska operera sig på tisdag och få en ny knäled och det har föranlett en helt ny möblering på mellanplanet i deras hus. Hon måste ju kunna delta i det som händer fast hon sågat av benet och fått nya reservdelar, så en säng har installerats där det brukade vara kontor. Det blev jättebra och nu har de alltså ytterligare en, alltid färdigbäddad, gästsäng att lägga till listan av de tio (?) som de redan hade.

Kaffe latte var det ja……och eftersom det är en STOR dag så bjöds det på officiell brudparsmazarin.

Jag hade inte tänkt att titta på tv idag. Jag hade tänkt titta på någon form av sammanfattning på kvällen men jag måste erkänna att jag fastnade och jag fastnade ordentligt. Jag sitter fortfarande framför tv’n när jag skriver det här….

Per var duktigare. Han kunde slita sig från tv’n och målade friggebodens dörrar på insidan. Det hade vi faktiskt inte gjort förut.

Nu har jag inte tid att blogga mer för jag har nog mer än ett öga på Victoria….