TORSDAG 28/1

Morgonen startade med snöskottning för både mig och Per. Det har fallit rejält med snö på bara en dag, eller hur?? Jag älskar snövallar!! Det har jag gjort ända sen jag var liten. Min pappa har ALLTID skottat de vackraste vallarna av alla, så jag har verkligen vuxit upp med dem. Idag la jag dock inte hela hjärtat i vallarna men de är fina ändå 🙂

Väl på jobbet så kämpade jag på i några timmar innan jag gick iväg till Dimman och min rehabträning. Det var ett tungt pass idag. Jag verkligen skakade i musklerna när jag utförde mina övningar. Jag tar alltid i för fullt men idag var det pust och svett mer än vanligt…Puh!

Efter träningen slank jag in på ett av de tre sushihak vi har i Sumpan och satte mig att vänta på mitt lunchsällskap. Jag såg faktiskt solen strila ner mellan snömolnen och insåg att det var dags för dagens första fototillfälle 🙂

Efter jobbet var det återigen dags för snöskottning och sen bjöds jag på riktigt god mat! Per hade hittat det (som allt annat nuförtiden….i sin iPhone) Den var så enkel att laga men SÅ god att äta. Det var rent löjligt. När jag skriver ner receptet kan jag inte fatta att det var så gott…hmm. SKUMT!

1 påse kycklinginnerfiléer
1 stor burk chunky salsa Santa Maria, Styrka:Medium
1 msk strösocker
½-1 dl vatten
1 pkt tortillabröd
Riven ost
olivolja

Sätt ugnen på 200 grader.
Gör en god sallad och duka bordet, så du är redo när allt är varmt. 🙂
Skär tortillabröd i fyra bitar och droppa några få droppar olivolja på.
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper på.
Lägg på lite riven ost på varje brödbit.

Stek upp kycklinginnerfiléerna Du behöver inte bry dig om att de blir klara, bara att de får fin färg. Häll hela burken salsa i stekpannan. Skölj ur burken med vattnet och häll i det också i stekpannan. Häll i sockret. Låt koka i 5 minuter.

Medan kycklingarna kokar i sin salsa sätter du in bröden i ugnen.
De behöver bara vara inne i ugnen tills osten är smält.
Dekorera kycklingen med lite persilja om du har någon hemma och känner för det 🙂

Ät kycklingen med salladen och bröden för sig med händerna.

GÖTT!!!

På tal om ingenting…..Igår berättade jag ju att jag inte har någon skorpa kvar på mina laserborttagna fd. pluppar.  Nu har jag bara rosa fläckar. Det ska jag tydligen ha i flera veckor enligt instruktionen.

Här får ni se bildbeviset.

Min kväll spenderades delvis framför ett av Robinson Karibien-finalprogrammen. Jag gillar fortfarande Johan och Mats. Vem kommer att vinna tro?? Den som lever får se.

Adjö för idag från Majsan.
Kram Kram