Jag hade faktiskt glömt…

Jag hade faktiskt glömt:

☻ att det gör ont i varje del av kroppen efter att jag varit hos Dimman. Hur kunde jag glömma bort det? Jag är en sann guldfisk. Sorgligt och Sant. Trist och Tråkigt. Det är helt galet hur han slet ut mig idag. Jag får väl i och för sig skylla mig själv för han började sessionen med att fråga “Är du frisk nu? Ska vi köra hårt eller ska vi köra jättehårt?” Jag mitt dumma nöt sa “Det bestämmer du”. Så vi körde jättehårt. Det känns. Jag är otroligt tacksam för det men det gör lite ont. På fredag är det dags igen. Jag ser fram emot det redan! (Öronpropparna skulle sitta i öronen för att skydda dem mot det höga borr-ljud som ekade i lokalen då de har stambyte på gång i huset)

☻ hur kul det är att kritisera allt som händer i ett tv-program! Halv åtta hos mig på tv4 fick en rejäl dos av kritik från Per idag och jag var inte sen att hänga på. Han som lagade maten idag slabbade och kladdade, gjorde fel och gjorde livet roligt för oss som tittade på. Vi var elaka….jag hade glömt hur kul det är att vara det. 

☻ att vi kan ha kallt hemma också. Det är inte bara på kontor det kan vara kallt när det är iskallt utomhus. Vi har varit utan ström idag här hemma och även fast den är tillbaks igen nu så har huset helt klart blivit nedkylt. Jag har tjocka kläder och tofflor och sitter uppkrupen i soffan och fryser. Det varma teet är på gång!!

☻ att beställa den doppresent jag hade siktat in mig på till Maja och nu var det för sent så jag fick byta plan och har inhandlat en helt annan. Som kräver lite jobb men det ska ordnas…..

☻ bort att jag borde vara finklädd när jag ska vara gudmor/fadder åt Maja om en dryg vecka. Så jag måste shoppa i helgen. LOVELY!

☻ hur mycket vatten tulpaner kan dricka om de mår riktigt bra! Jag får fylla på vatten i mina två blomvaser VARJE dag! De är jättefina!! Jag borde fylla år oftare så jag kan få njuta av blomprakt lite då och då!

Hälsningar från guldfisken!!
☻/
/▌
/ \ ♥ ✫ ♥ ✫ ♥ ✫ ♥ ✫ ♥ ✫ ♥ blubb blubb

PS. Det finns saker jag kom ihåg idag också. Jag kom ihåg att gå på rehabilitering, ha telefonmöte, äta den äldre matlådan före den nya….osv…så det så! DS