ELVIS PRESLEY 75 ÅR

Idag är det Elvis Presleys födelsedag!

Han skulle ha fyllt 75 år idag om han hade levt. Jag skickar en extra tanke till mamma, som antagligen firar detta stort idag! Under hela min uppväxt fokuserade jag mest på att min skolkamrat Fia Jansson (numera Roos) fyller år den åttonde januari. Min mamma fokuserade alltid mer på att kungen av Rock n’Roll fyllde år 🙂 Han var dock megastor. Han gjorde t.ex. 806 låtar!!! TV8 sänder en dramadokumentär om Elvis ikväll klockan åtta för den som är intresserad.

Snart är det en helt annan persons födelsedag…..

Det har inte gått min chef förbi att jag verkligen gillar att fylla år. Så även fast jag ställt in allt firande av min födelsedag och bara tänker sitta i min lilla stuga och mysa under helgen (Jag har inget kalas, jag har inget besök, jag gör inget stort rabalder. Jag ska bara vara) så kommer jag att kunna njuta av att jag fyller år. Jag fick nämligen de här levererade till mig imorse!!


Nespressobryggaren togs med till jobbet idag

Idag ville jag verkligen dricka gott kaffe och då tog jag tag i det själv och tog med mig Nespresso Citiz hemifrån. Vid tvåfikat bjöd jag in alla kollegor att avnjuta en GOD kopp kaffe med mig. Tyvärr blev det inte en så lång fika för mig som jag hade hoppats på. Först erbjöd jag mig att göra kaffe till alla som ville ha och sen när jag hade gjort min egen så hann jag väl sitta ner i tjugo sekunder innan en kund kom inspringande i rummet och sa att hon hade problem i en applikation. Det var bara att resa på häcken och gå ut och supporta systemet precis som man är anställd för. De andra fick njuta av gott kaffe i alla fall 🙂

Här är pärlan!!

Jag och min älskade skärgård…

Nu är det fredageftermiddag/kväll.
Jag har slutat jobba och är på väg till BLIDÖ och Vitsippan (huset).
Helgen har börjat och jag tänker njuta av luften, vattnet och mörkret.

Jag önskar er alla en riktigt bra helg!

Oavsett om ni sitter mitt i stan, är bortresta och bor på hotell, befinner er precis där ni vill vara i livet, eller där ni inte alls vill vara, om ni är glada som lärkor, eller kämpar hårt med situationen, Glöm inte att Andas in. Andas ut. Glöm inte bort er själva!!

Puss och Kram från
Majsan, Mia, Mysan, Apan, Hulda, Hertzan, Maria och alla andra fina namn ni har på mig…