Swingersklubbar

Jag har fått en utmaning.

Jag ska blogga om fotbollsundret Zlatan Ibrahimovic och det faktum att hans FC Barcelona möter hans förra hemmaklubb, FC Internazionale Milano, eller som vi säger i folkmun…(då menar jag såklart inte min mun men alla andras mer fotbollsvana munnar) BARCA och INTER.

Jag antog SJÄLVKLART utmaningen.
Nu kör vi.

Är du med Roggi??

INTER – BARCELONA Avspark 20:45 Viasat Fotboll

Jag vet att några av er kommer att le menande åt varandra just nu, när jag måste påpeka att det första som jag tänker på vad gäller denna match, är att dessa klubbar egentligen är förtäckta swingersklubbar. Ni fattar att de faktiskt bara byter partners lite hur som helst??

Barca och Inter bestämde sig helt enkelt för att testa lite nya fräscha killar och bytte ut Samuel Eto’o mot Inters, och för oss stolta svenskar mer älskade, Zlatan Ibrahimovic.
I de finaste kretsar…..

Det andra som kommer in i min tankebana är: Hur de tänker på tv-kanalerna?? Varför sänder de denna match i Viasat Fotboll?? Av oss med tv-apparater så är det 87% som har kanal 6. Varför inte visa den här ganska stora matchen där? Handlar ALLT verkligen bara om att tjäna pengar?? Hur många av er har Viasat Fotboll? Det går inte ens att köpa hem kvällens match via Pay-Per-View. Jag har ju sjävklart haft mina kontakter ute och försökt göra just detta eftersom jag bloggar om matchen och vill ge en bra “dagen-efter-åsikt”. 

Sonen letar för fullt efter websändningar, vi får se om han lyckas hitta någon…

Som tredje och självklart viktigaste punkt i mina funderingar kommer såklart Mr Ibrahimovics lekamen och i det här fallet inte bara hans läckra kropp utan det faktum att han använt den som ett klotterplank!

Undrar om vem som helst får fatta pennan?
Jag menar….jag har ju MÅNGA pennor 🙂

Har ni sett alla Ibra’s gaddningar?

“Only God can judge me” 

Familjens födelsenummer 

Pappa Sefiks namn på armen 

Sönernas namn på armen 

Symbolerna på höger överarm 

Mamma Jurkas namn på armen 

Mamma och Systerns äras på ena armen

Draken på ena sidan

Vi får se vad den här killen kan trolla fram för nåt under matchen…

Jag anar att det finns många som vill se honom cykelsparka in ett snyggt mål.

Eller varför inte en sån här??

XOXO
FotbollsMia