Shoppping på Stinsen

Undrar när snickaren är klar med våra altaner? Jag är trött på det här som ligger utanför mitt köksfönster…..En månad har det legat där idag. Det kan vara värre, men tycker ni att det här är vackert?

Nu kommer sommartiden och hur kul det än kommer bli med ledighet, så är det lite konstigt att teamet på jobbet från och med torsdag kväll inte kommer vara komplett på 11½ vecka. Roger börjar sin semester på fredag och Team GA/AP är ej längre fulltaligt. Sen löser vi av varandra  i lagom takt över sommarveckorna. Vi är inte samlade alla tre igen förrän sent i augusti. Skumt.

Vi planerade ledigheten, fördelade arbetsuppgifter och pratade igenom situationen på förmiddagen, så nu är vi nog förberedda att klara sommarens arbetsuppgifter. Vi gjorde vad vi kunde eftersom det inte finns någon medicin mot "bajsmackor" och svårlösta arbetsuppgifter. När jag åkte till Indien så fick jag ta massor av medikamenter för att inte åka på det värsta, men så kan vi alltså inte göra inför sommaren. Vi får klara oss på våra kunskaper. Vi håller tummarna att vi klarar oss ändå. Det ska nog gå bra!!

Team GA/AP när vi är som bäst!! (=som grupp)

Minuten efter att bilden togs var jag inte riktigt lika samlad och leende. En stor spindel kom krypande på väggen och jag fick fnatt. Åsa fick komma till räddning även om hon helt felaktigt trodde att den skulle räddas. Den ska inte räddas. JAG ska räddas. (Jag försökte lägga in en bild på en spindel här men det gick inte. Det kryper i hela mig….BLÄ)

Idag träffade jag Josephina på Stinsen.

Det var länge sen vi träffades så vi åt middag på  wok & sushi. Det var supergott. VI pratade och försökte hinna med lite uppdatering. Jag måste erkänna att jag blev lite avundsjuk på henne, hon ska åka till New York på fredag! Jag vill också åka!!

Vi kikade på sånt man kan tänkas behöva inför den långa resan över det stora havet men det enda som inhandlades var ett par riktigt schyssta pilotsolglasögon till Josephina. Vi gjorde ju dock som alla tjejer gör…vi tittade i alla andra affärer också  🙂 När det väl var dags för kaffe hade Wayne’s Coffee stängt för kvällen….Ojdå! Tiden går fort när man har roligt. Jag fick dricke en kaffe hemma istället. Nespressobaren hemma i köket stänger aldrig.

Nu ska jag kika på film med min man. Nu har jag inte tid med er längre!

Puss å Kram

MIA