Lördag hemma i stan

Jag är ensam hemma i stan och värmen.

Det är annorlunda och ovan känsla att vara ensam i huset.

Per och Marcus är på Blidö. Per jobbar med båten och Marcus åkte tydligen på gräsklippningen. Emma är på ICA och jobbar. Alltså är jag ensam hemma. Jag började dagen med att sova länge (eftersom jag la mig sent, i morse), sen satte jag igång alla energiförråd jag hade och har klippt gräsmattan, rensat ogräs i grusgången, vattnat blommor, slagit in presenter (Per fyller år på måndag), tvättat massor av kläder, ätit lunch i Stinsen, hämtat min bil på jobbet och handlat mat. Där tog energin slut och så hamnade jag i solen på altanen med fyra tidningar och ett stort glas Pepsi Max.

Jag skulle kunna ta bort ogräs mellan plattorna i gången utanför ytterdörren men "jag sitter hellre här…"

Nu är jag så varm att jag var tvungen att gå inomhus och funderar lite smått på att förbereda middagen. Jag vill ju absolut vara klar med alla bestyr innan Robinsonfinalen går av stapeln. Jag vet inte riktigt vem jag tycker ska vinna. Någon av dessa tu, men vem?

Ja just ja, jag glömde berätta att vi åkte fast i poliskontroll inatt.

Åsa fick visa körkort och blåsa för fullt i "polismaskinen". Inget utslag. Pepsi Max, Kaffe, Te och Vatten får man nämligen dricka innan man kör. Polisen tyckte dock att det var bra att passagerare inte är tvungna att blåsa för då var han ganska säker på att det hade blivit utslag!  🙂

Ta hand om er nu alla glada och håll tummarna för Anna och Jarmo!

Imorgon är det mors dag, söndag och ytterligare en SOLIG dag!!

Rättelse av namn skett =)  Jarmo heter inte Jorma…..same same but very different.
Tack Camilla!