Shit pommes frites!!!!!!

Eftersom sonen svarat så väldigt övertygande i frågan om ny vårjacka (not) så begav vi oss iväg till Täby. Vi hämtade upp vår bil och sen åkte vi till Täby Centrum för att shoppa sagda jacka.

Väl inne på Stadium hittade vi en fin vit jacka som tydligen skulle funka. Sonen tyckte den var helt okej. Per kom då på att han glömt sitt medlemskort och det skulle göra att vi inte skulle få de 20% i rabatt som vi siktat in oss på 🙁

Vi åkte därför hem igen och hämtade kortet och tog oss istället till Stadium i Stinsen.

I bilen ringde jag till Nina och Niklas och bjöd dem på en spontanmiddag. Jag fick tyvärr ett nekande svar men det får man leva med när man kör spontantricket. Inne på Stadium ringde Christer upp Per och vi försökte oss på vår spontaninbjudan igen, nu på Christer med familj. Samma resultat! Mä!! 

Lite senare i samtalet förstod vi dock att Christers intention var att vi istället skulle vara spontana hemma hos dem. Jajamänsan sa vi och nu är det bara några timmar kvar tills vi ska åka iväg bortåt Täby igen! Härliga tider!

Tillbaks till jack-storyn….Vi hittade, provade och betalade jackan vi sett även i Täby.

När vi ändå hade spenderbyxorna på oss tog vi en sväng in på JC för att se om vi kunde hitta några jeans till Marcus. Han slet nämligen sönder det finaste paret han har, förlåt… HADE, förra helgen….Inte med flit vill jag tillägga!

Marcus provade och provade, tjejen i butiken fick leta och leta men till slut hittade vi ett par som satt som en smäck och som både son och föräldrar tyckte var skitsnygga!

Fram till kassan, upp med plånboken och SHIT POMMES FRITES!

Vi hade hittat ett par brallor för 1749 SEK. I vår familj är det ett all-time-high vad gäller byxkostnad till en son.
Någon som slår det??
GALET!

Nu ber ju Marcus ALDRIG om något så klart ungen fick dem….men det sved.

Jag passar på att skicka lite VLS till er som behöver det. Ni vet vilka ni är.

All kärlek!

M