Inget får idag

Av någon anledning (som jag inte kan förklara, men som min frisör säger beror på hormoner) så har jag fått lockigt hår på senare år. En bra (?) dag ser jag ut som ett får. Jag gillar att vara krullig. Antagligen kommer den känslan ifrån massvis med år av helt spikrakt hår.  Jag minns otaliga timmar framför spegeln som tonåring…hett önskande att mitt hår skulle ha någon liten liten böjning eller så…men icke!

Även om jag älskar lockarna, så är det ibland riktigt roligt att se sitt hår från en mer "väldresserad" sida. Idag är en sån sida, en sån dag. Jag har nämligen klippt mig idag!!

….eller om jag ska tala sanning, så var det inte jag som klippte….Det var min magiker till frisör som klippte mig. Ni som arbetar på Manpower känner säkert till henne 🙂

Idag klippte "vi" bort det slitna, la in lite slingor av det ljusa slaget och lite slingor av det bärnstensfärgade slaget och så plattångades hela härligheten. Jag får nämligen alltid välja själv hur jag vill se ut när jag lämnar frisörsalongen. Idag valde jag, som alla andra gånger, att ta bort fåret för en dag!

Det här är jag idag:

Jag tänkte leta fram en bild som får stå för "fårdagarna" vänta lite….

Ja, här hittade jag en:

 Båda är jag! Båda duger fint!

Vet ni?! När man fyllt 40 år, så får man säga att man duger. Det är gör-gött!!

Kram på er / Fåret MIA