Måndag….

MÅNDAGSSKOR:
Emma och jag såg ett par svarta högklackade skor igår när vi skulle gå på bio.
Vi älskade dem båda två och idag har Emma köpt dem….Jag är avundsjuk!

VILL HA!!

….men jag behöver dem inte…..buhu… 

MÅNDAGSMAT:
Per och jag lagade nyttig viktväktarfisk idag till middag. Nu hör jag hur det skramlar från köket. "Han är hungrig" Jahaja, så går det alltså när man lagar nyttigt?!? Då ska han trycka hela ansiktet fullt med mackor på kvällen? Hmm, hur bra blir det i slutändan? Jag försöker vara tapper och kämpar frenetiskt med en clementin som vägrar släppa sitt skal.

MÅNDAGSJOBB:
Faktureringen som pajjade förra veckan fortsätter att ge oss huvudbry. Idag har Kicki och Åsa fortsatt sitt arbete med att försöka lösa problemet och komma vidare. Jag var med på ett möte med den globala IT-avdelningen idag och insåg att jag jobbar med de som anses vara bäst i världen….helt enkelt: Kicki och Åsa. VId ett tillfälle sades det till och med rakt ut: We would like Nordics to advice us what to do…You know best! Jag lämnade mina kollegor till slut för dagen och lät dem sitta kvar och kämpa. Det kändes inte kul men jag är övertygad om att om någon ska fixa det där, så är det just de!

MÅNDAGSTV:
Simon och Tomas hade inte sin allra bästa dag idag tyvärr. Vitt sovrum med en ljus ljust grön nyans på väggarna. Tja…..gillar man mint så….

MÅNDAGSJOUR:
Idag har jag min sista jourkväll för det här bokslutet. Kvällen har varit härligt ostörd och ingen har behövt assistans.

MÅNDAGSFÖRDEL:
Imorgon är det tisdag!!  🙂