13/3 blev en dag i sängen

Ni kanske har läst mina tidigare blogginlägg och vet att jag haft magproblem sen i tisdags. Tyvärr får jag ju det varje gång jag är här i Indien. Det varierar i grad från gång till gång. Igår tappade jag dock övertaget i fajten mot magen och jag har fortsatt förlora så jag kunde inte gå till jobbet idag.

Jennie, Jeanette, Malin och Kicki fick åka till kontoret utan mig. De lämnade vatten, bananer och rostat bröd från frukosten till mig och sen åkte de. De har sen varit gulliga och kollat läget med mig under dagen. Kicki (den underbara medmänniskan) erbjöd sig till och med att komma hem om jag behövde hjälp!

I går åt jag vanlig frukost och sen bara en toast och några salta pommes till lunch. Det var allt. Idag åt jag rostat bröd och en kopp te till frukost och sen åt jag två bananer senare på dagen. På eftermiddagen beställde jag en soppa och en sallad från room service-menyn. Jag var inte speciellt hungrig men antog att det är bra att fylla magen litegrann i alla fall. Soppan var dock svår att få i sig då den var för stark för min stackars mage och jag kom på att jag inte ska äta sallad, så lämnade den där den låg.

Under min sjukdag på hotellrummet hade jag två korta strömavbrott, och jag log för mig själv då jag tänkte på mitt första besök i Inden 2008 som bjöd på 60-75 avbrott per dag. Det har förbättrats på elfronten får man säga.

På kvällen knackade det på dörren och utanför stod tjejerna med paket i händerna. Jag hade fått ett litet paket från Ravi och Rajkumari på AR/Billing och tre paket från GL och de hade tagit med dem till mig 🙂


Jag fick smycken från Ravi och Rajkumari. Typiska indiska sådana som de har vid festliga tillfällen.


Det minsta paketet från GL innehöll örhängen med extra allt.


Jag fick även en kulspetspenna. Det passar ju mig som älskar pennor!


Det största paketet innehöll en ”klänning” som nästan såg västerländsk ut. Oduschad, halväcklig och i pyjamas provade jag den utan att knäppa – så här ser den ut:


Jag längtar vansinnigt mycket till Sverige. Mer exakt så längtar jag efter min man Per och efter mitt hem och svensk mat.

Tills jag får det jag önskar så dricker jag ett glas vatten efter varje gång magen påminner mig om att jag förlorat. Det var tipset från 1177.se Det går alltså åt en hel del vatten här…..


Klockan är 22:05 nu. Klockan 01:00 ska vi checka ut. 01:30 kör bilarna oss till flygplatsen. 03:40 går planet. Var snälla och håll alla tummar och tår att jag på något sätt kommer klara att resa!!!

Nästa inlägg blir vår resa hem, sen är vi hemma!!!

Signatur

8 reaktioner till “13/3 blev en dag i sängen”

    1. Tack! Jag har precis landat hemma och det är SÅ skönt. Det gick okej att ta sig hem men det var rejält jobbigt med magen. Dessutom har jag nu insjuknat i covid och sitter och snorar och har feber. Hur typiskt??

  1. Det låter verkligen jobbigt! Hoppas att resan går så bra som den kan! Krya på dig!

    1. Tack snälla! Vi kom precis hem. Det gick, men var jobbigt. Dessutom har jag insjuknat i covid. Inte helt förvånande dock för de var en del som nös där nere på kontoret…

  2. Det kommer gå bra Mia. Jag skickar styrkekramar här och nu. ♥️

    1. Tack! Det var nog de kramarna som gjorde att vi fixade hemresan. Tufft var det, men det gick.

      Nu ska vi försöka bli av med magproblemen och bli friska från den covid jag tydligen fick med mig hem också…

  3. Välkommen tillbaka snart! Här i tigerfria Sverige mår magar bra och familjen finns närmre ❤️.

Kommentarer inaktiverade.