Smalbenskrock och inköp av färg och säng

Jag vaknade tidigt i morse och klev upp försiktigt så Per skulle kunna sova vidare. Jag gick in i köket och PANG så slog jag i smalbenet utav bara den rakt in i den helt öppna diskmaskinen.

Det gjorde så ont att jag hade svårt att fortsätta vara tyst. Jag lyckades dock linka iväg till frysen där jag hämtade isklamp och sen gick jag till soffan och låg med benet i högläge en lång stund medan isen fick göra den verkan den kunde.

Tyvärr gör smalbenet väldigt ont ännu och jag har ett stort sår. Det var inte det jag hade tänkt ha inför resan till Indien…men nu är det som det är. Tyvärr.

När Per vaknat och vi fått i oss frukost så åkte vi iväg till Emma och Victor i Sollentuna. Vi plockade upp dem och åkte till Blå Huset som är en Coloramabutik som säljer både Jotun- och Alcrofärg.

Emma och Victor letade kulör till sitt sovrum och Per och jag letade kulör till vår nya lägenhet. Efter noga letande i olika belysning så kunde Emma och Victor köpa en färg de tror på. Per och jag kände oss typ lika förvirrade som förut.

Vi drog sen iväg till IKEA där vi köpte säng till Emma och Victor. Vi provade även soffor och fåtöljer och kollade på lampor. Det viktigaste var dock sängen och den levereras hem till dem på torsdag nästa vecka!

Lunchen blev en klassiker!

Nu är det kväll. Jag har resfeber (taxin kommer om nio timmar) och försöker välja kulör…