Stängningshelgen fortsätter

Jag spenderade nästan hela söndagen med att putsa på båten. Det var inte alls kul, MEN jag fick i alla fall vara vid havet och det gick inte av för hackor. Det var inte ”fint” väder, men jäklar vad vackert det var.

Jag skrev i förra inlägget att det är väldigt lågt vatten. Extremt lågt faktiskt. Här ser ni hur båten till höger om oss har det….

Jag tog på mig badkläderna och gick ut till utloppet ur båthamnen. Jag ville kolla om vi ens skulle komma ut där. Här är nämligen vattnet som lägst. Inne i hamnen är det en aning djupare. Det visade sig vara mellan 57 och 77 cm djupt. Inte mycket direkt….

Där ska vi ut

Ibland stannade jag upp och njöt av utsikten.

Men oftast putsade och fejade jag. Här har jag plockat ur två av sittplatserna i fören för att städa under dem.

Blankvatten

När jag gick upp till huset så såg jag våra pelargoner och tänkte att det vore synd att slänga tre krukor med härliga blommor, så jag tog bilder och frågade Kina om hon ville ha dem. Det ville hon.

På söndagskvällen, när maken äntligen kommit ner från taket, gick han ner för att se hur fin jag gjort vår lilla Hedwig. Han kom upp till huset igen och sa att ”vädret kräver att vi äter middag vid bryggan”, så det gjorde vi.

Jag badade medan han lagade mat.

Sen njöt vi av kvällen vid vattnet.

När solen gömde sig bakom molnen gick vi upp och tackade för den här sommaren.