Ölbryggning

Idag bestämde vi oss för att stanna på landbacken istället för att åka ut med båten. Detta eftersom vädret var lite sämre. Per och Marcus satte då igång med att göra öl.

Vi blev bjudna på fika hos pappa och Kina och efter det kände jag att jag behövde gå en promenad. Min kropp är stel och eländig och att röra på sig gör alltid gott. Jag fick sällskap av både Frida, Svinto och Sofie.

Efter många timmar så var ölet klart för sin vila och det kunde ställas undan för sin jäsning. Om två veckor ska det hällas upp på flaska och sen ska det stå på flaska i ytterligare två veckor. Jag har fått en helt ny respekt för öl efter att ha sett hur killarna jobbade idag.

På kvällen kom Emma ut till ön. Underbart, men hemskt att inte få/kunna krama henne. Vi åt utomhusmiddag, vilket är vårt nya normala, och använde återigen vårt tält eftersom det började regna. Det slutade ganska snabbt men det blev lite svalt. Det hindrade dock inte mig och Marcus från att klickan 22 gå ner till bryggan och bada. Vi fick en väldigt vacker bakgrund till dagens sista bad!!

Det här inlägget postades i Mias dag. Bokmärk permalänken.