Ryggskott…

Jag har ryggskott. Jag får nog erkänna det. Jag har googlat symptomen, och det finns inte mycket att ducka för…det är ryggskott. I lördags kunde jag cykla och ha det bra. På natten sov jag nästan ingenting, för helt plötsligt hade jag ont. Konstigt.

I går hade jag så ont att det tog flera timmar att göra ”morgontoalett, men jag lyckades ta mig till Emma och där gick vi i två timmar (rörelse är ju bra för onda ryggar).

I dag är jag inte rörlig alls. Jag pustar, hojtar, suckar och ojar mig. Jag googlar och letar ”botemedel” vilket gör att jag stretchar höftböjare och vrider och bänder min lekamen…

Dagens promenad tog 15 minuter och tog mig 100 meter….av ren pina. Här nere ser ni den gata jag klarade innan jag gav upp och sa till Per att gå på ensamprommis. Foto: Per

I kväll lyckades jag dock gå fem varv runt i lägenheten. Alltid nåt!! När jag kom till balkongen bjöd utsikten på detta!

4 reaktioner till “Ryggskott…”

  1. Värme, rörelse och en cocktail av ibuprofen och paracetamol. Smärtan gör ju att du spänner dig och får ännu ondare så man ska inte vara rädd att anvädna smärtstillande! KRYA!

Kommentarer inaktiverade.