Här är det sommar!

Att det är en av oktobers absolut sista dagar är det svårt att förstå!! Vi har haft 24 grader varmt idag med klarblå himmel och nästan ingen vind alls. Det är verkligen som en av Sveriges bästa sommardagar här nere på Mallorca. Vem kunde tro att Oktober i Spanien var så här bra??

Jag började min morgon med att gå upp på taket för att kolla läget.

Ute på vattnet låg en ENORM katamaran..

På solsängarna låg inte en enda människa. Jag var helt själv.

Stolarna reflekterade i den öde poolen…

Jag kunde därför gå runt och fotografera hur jag ville utan att någon tyckte jag var konstig 🙂

Bakom stadens hus låg bergen i solsken

Vi tänkte ta tillvara på dagen och hyrde därför varsin cykel och började cykla längs med stranden. Då och då stannade vi för att utforska…

Det var rejält varmt. Per hade ju solhatt, men det hade inte jag, så då och då stannade jag och letade efter en hatt i min storlek.

Jag var nog inne i fyra-fem butiker längs med stranden, men det blev ingen solhatt. När vi hade cyklat en mil vände vi och cyklade tillbaka igen.

Tillbaks till hotellet passade jag på att ta ett bad igen!

Jag fick sällskap av Per. Vi behövde svalka oss båda två.

En liten drink slank ner också…

Innan det blev en enkel lunch där uppe på taket.

Sen cyklade vi åt andra hållet!

Vi gick inte in, MEN vi tittade på katedralen från utsidan 🙂

Sen cyklade vi igenom Palma och vidare ut mot hamnen…

Där tog vi en iskaffe och en paus medan vi tittade på båtar och tog det lugnt. Vi cyklade lite i Pers minnen (han har varit här på Mallorca många gånger som barn) innan vi återigen tog oss hem till hotellet.

Efter en stunds stödvila på hotellet (och ytterligare ett bad för mig) så gjorde vi oss i ordning och cyklade till ”Hungry” där vi åt en helt fenomenal middag! Det var helt sjukt bra! Det är två söner med sin far som precis öppnat restaurang och vill försöka bjuda på utmärkt mat. De har lyckats!!!

Nu är vi klara med vår mini-semester här på Mallorca. I morgon bär det av hemåt igen. Det har varit ljuvligt. Jag rekommenderar er verkligen att åka hit i Oktober. Det var som en sommar mitt i hösten att åka hit!