Semester, dag 4 – hård arbetsdag!

Idag har jag jobbat rejält hårt. Jag är helt trött i kroppen. Det är det som skiljer från när jag jobbar i normala fall. Jag har jobbat med kroppen istället för med knoppen.

Jag har klippt gräset på hela tomten (förutom på ett speciellt ställe) och nere vid bryggan. Jag har städat pappas och Kinas garagerumsgäststuga och satt upp en fantastiskt bra myggdörr så man kan ha dörren öppen om sommaren blir varm. Jag har dammsugit i mitt hus och jag har varit och handlat. Jag har planterat nya pelargoner i utekrukorna som förut innehöll påskliljor och jag har städat i köksskåpen.

Jag skrev att jag hade klippt gräset. Det har jag, MEN jag har låtit bli att klippa en stor del av tomten (ca 40 kvadratmeter) där det växer extremt mycket smultron. Jag tänkte att jag och min syster kanske kan plocka dem imorgon innan jag klipper där…. Smultron är ju såååå gott!

Krukorna har stått tomma länge nu, men idag fick de äntligen små kompisar igen!

Jag blev sååå glad när jag trött i kroppen kröp upp i soffan och såg att Tina var på tv! ”Tinas sommarkök” var i full gång i Västervik!

Den härliga tv-kvällen fulländas just nu! Ernst är på gång i säsongsstarten av ”Sommar med Ernst”. Det är ju fantastiskt! Jag älskar’t!!!