Hajar och rockor

Frukostar som äts under palmblad smakar väldigt gott. Dagens frukost var inget undantag.

Idag gick jag och Per ut med inget annat i händerna än varsin kamera. Vi tänkte fånga hajarna och rockorna som simmar här i vår lagun på film. Det visade sig vara riktigt svårt. Det är jättelätt att se dem, men det är jättesvårt att filma dem. Speciellt när man som jag tänkte filma dem under vattnet. Till slut fick jag nöja mig med att filma dem uppifrån genom ytan. Jag kan tyvärr inte visa resultatet eftersom jag inte har så mycket surf att använda mig av här nere…..

Idag har vi även tagit oss upp till öns golfbana. Där slog Per en hink bollar medan jag satt och gjorde fotavtryck i den mjuka härliga sanden. Vi träffade sedan ett par från Wales som hade spelat en hel golfrunda (hur man nu kan göra det i den här värmen) och som tänkte svalka sig med en öl. Så då gjorde vi likadant.

Lunchen intogs på den norra delen av ön – O’ restaurant. Där är det väldigt öppet ut mot havet, så där var det väldigt blåsigt idag. Maten var dock god och vi satt länge och läste varsin bok utomhus till ljudet av vågorna som slog in mot land.

Vår vattenvilla fotograferades även idag. Jag kunde inte låta bli när vattnet var så turkost och fint.

Ikväll blir det italienskt och just nu har jag vaknat upp från en liten tupplur. Per är inte i närheten. Var har han tagit vägen tro? Jag lär väl hitta honom. Ön är inte så stor 🙂

Uppdatering så här på kvällen:

Killen som körde oss till restaurangen var frågvis och undrade om vi trivdes och var vi bodde. Vi sa som det var; att vi stortrivs här i paradiset!

Det italienska stället Franco’s var bra och vinet fantastiskt!

Vi gick förbi en av barerna på vägen hem. Där drack vi en perfekt iskaffe följt av en GT och njöt av nattstarten!

När vi kom hem till vår vattenvilla möttes vi av, vad vi tror är glädje för bra feedback, konst på vår säng!

Vi vill inte förstöra blomarbetet i form av vår villa, blommor, fåglar, fiskar, palm och vår haj så vi får nog sova på solsängen ute på soldäcket i natt 🙂