Snorklingen lär bli jobbig….

Igår kväll satt vi och njöt av solnedgången hemma vid vår villa. Det var molnigt vid horisonten, men det var ändå galet vackert!

Vi gick sedan och åt middag på Sangu restaurant där de serverade Mexikansk mat. Det var gott, som det faktiskt varit alla måltider så här långt. Efter maten tog vi en buggy (typ som en eldriven golfbil som de kör gästerna med på ön) ner till hamnen. Där gick vi ut på en lång pir/brygga och satte oss för att slappa lite och titta ut mot havet.

Vi såg många fiskar som lekte och busade, åt och slogs om vartannat. Vi såg till och med en fisk som sprang på vattnet “jumping fish”. Där träffade vi på de härliga engelsmännen Phillippe och Maureen. De bjöd oss på ett glas vin och sen bjöd vi dem på detsamma.

Helt plötsligt blev det full fart på paret till höger om oss. De hade siktat något i vattnet….

Fy farao!!! En haj! Den simmade förbi oss, fram och tillbaks flera gånger. Den simmade en meter från där jag satt när det var som “värst”….

Jag insåg redan då att det skulle bli galet svårt att få ner mig i plurret för att snorkla efter att ha sett den där hajen. Den var alltså lika lång som jag. Minst. Fy farao!! Coolt, men läskigt!