Sommar – 19:e Juli –

Idag firar Per och jag vår tjugosjunde förlovningsdag. Per säger att den dagen försvinner i samma sekund som man gifter sig. Att man då går över till att fira sin bröllopsdag. Jag är inte lika säker. Varför inte fira så många gånger man kan på ett år? 😉

Vi firade med en sjukt tidig frukost. Detta eftersom Emma skulle åka in till stan idag med morgonbussen. Ganska snabbt efter det åkte vi ner till Norrsund och hämtade Marcus och Sofie. De kom ut med Sjöbris från stan och tog alltså över att göra oss sällskap från lillasyrran Emma.

Jag bevakade inte termometern så noga, men vi hade ungefär 29 grader varmt idag också. Det gjorde att vi låg i plurret mest hela dagen.

Det är tur att jag har många flytleksaker 😉

Efter en lång dag vid bryggan gick Per och lade sig i hängmattan inne i skuggan. Det såg rätt skönt ut.

På kvällen, vid tiotiden ungefär, gick vi ner till bryggan igen. Det var 28 grader varmt i huset så vi var tvungna att kyla ner oss på något sätt. Vi hoppade återigen i vattnet.

Här ser ni en bild som jag tog när jag stod i vattnet. Fint va?

När jag tog bild åt andra hållet såg färgerna helt annorlunda ut. Det är solen som gör de härliga färgerna. Helt klart. Jag tyckte dock det var ganska najs att se den loja svanen glida förbi.

Per, jag och Marcus badade. Sofie stannade på bryggan. Så hon gjorde oss sällskap ändå!