Blidö – Ön i solen!

Idag fick vi med oss den vuxna sonen med oss ut till ön. Det känns som en present! Det är verkligen inte ofta vi får hänga med honom en hel helg. Vi ska njuta precis hela tiden 🙂

Vi kom ut redan med 16:30-färjan idag. När vi körde upp mot Vitsippan såg vi att “någon” hade skottat hela parkeringen och hela gången fram till huset. Dessutom var altanen skottad så det var bara att gå hela vägen fram till dörren och kliva in.

TACK SNÄLLA PAPPA! Du är en pärla!

Per började packa upp maten. Marcus, som följt med oss ut till ön över helgen, tände brasan. Jag gick ner till strandkanten och njöt av solen och isen och skärgården och….. Jag andades!!

Det är inte varje vinter det blir is. Det här året trodde jag verkligen inte att det skulle ske. Jag hade fel!

Jag njöt verkligen i solen!

Greetings from the archipelago!

När jag kom hem till Vitsippan igen hade Marcus fått ett samtal som vi behövde fira så vi öppnade champagneflaskan!

Gott var det också!!

Fina bubblor!

Jag laddade ur bilderna jag hade i kameran (de andra bilderna ni sett hade jag tagit med mobilkameran) och hittade en bild på vårt älsklingshus i en vinkel, och med saker i förgrunden, som jag faktiskt inte tror att jag tagit förut.

Jag hittade den här bilden…. Den här vinkeln och det här trädet, har fastnat på bild många gånger. Det är ju så vackert!! Det står nedanför Nylanders hus och vid trädet står några stolar så att man kan sitta och njuta av solen, fjärden och livet i lugn och ro.

I like it!

Visst är det fint?

Svartlögafjärden!

Vy mot bryggan!

Kunde inte välja vilken av bilderna som var bäst. Så jag tog med båda…..

Sen gillar jag sol och vass i kombination…

Det här huset står numera på platsen mellan pappas hus och postlådorna. Konstigt. Mycket konstigt. Dessutom ser det konstigt ut. Det är ju i och för sig inte klart än, så det kanske blir jättefint. Fast konstigt är det. Det står liksom ett hus där det aldrig förut har stått nåt annat än granar…

Kalhygget är också konstigt. Fast solen skiner.

Det finns dock saker som är trygga och rätt. Det här huset är ett sånt exempel. Det är tryggt! Det är mitt barndomshem!