Nu är vi framme!

“Idag” passerade utan att något hände. Att resa är överskattat. I alla fall när man inte åker tåg eller bil. Man ser ju ingenting på flyg! Det här var det mest spännande på vägen till Doha.

Jag tittade på två filmer på vägen, Justice League och Wonder. Båda bra filmer!

På flygplatsen i Qatar hade vi tre timmar att fördriva. Vi gick runt litegrann och kikade på det som fanns att kika på. Bland annat deras annorlunda lekplatser. Här är en. Fast det insåg jag inte när jag fotograferade den utan när jag gick bakom den lite senare.

Vi gick ut och in i butiker och jag lyckades med att inte köpa något alls.

Vi åt lunch på “vårt favorithak i Doha” om man nu kan säga så efter att bara ha varit där två gånger.

RedBull ger dig vingar. Här på en bil!

Ytterligare en lekplats!

Sen var det dags att flyga igen. Vid gaten träffade vi två kollegor till så nu var vi ett lite större sällskap. Jag har dock inga bilder på det eftersom jag inte riktigt hade orken att fråga om tillstånd att fotografera och förklara hela blogg-grejen.. Jag är nämligen dyngförkyld och har feber. Det måste erkännas att jag kände mig galet låg och orkeslös. Ja, ni ser ju här nedan 😉

Men med massvis av vatten och en Ipren då och då så klarade jag av resan utan att gnälla alltför mycket.

Vi landade i Nagpur 45 minuter före beräknad tid och tog oss igenom säkerhetsrutiner så snabbt vi kunde, hoppade in i den förbeställda bilen och åkte till hotellet. Det kändes mycket skönt att komma in i rummet som blir mitt hem nu närmsta veckan! Nu ska jag sova!!