Nagpur, lördag 10/2

Att det är helg struntar vi totalt i här i Indien – idag är det arbetsdag precis som de andra dagarna! Vi gick därför upp som vanligt och gjorde oss iordning. Jeanette var snäll och gav mig Resorb, då mina tagit slut. Snälla henne!

Vi gick ner till matsalen för att äta frukost där “dagens indiska” blev det här:

Även denna morgon åt jag och Jeanette utan Line och vi kände en skön trött glädje över att det är sista frukosten här på tre veckor. Det ska bli skönt med frukost hemma på måndag. (Söndagens frukost lär väl intas på 10 000 meters höjd)

Precis när jag skulle gå upp till rummet igen kom Line in i matsalen. Hon var vackert rosaklädd och smälte in bra i omgivningen då kläderna hade en indisk touch. Jag hann dock inte ta bild utan rusade mot hissen…. (här skulle ni kanske ha mer förståelse för rusandet om ni visste att jag är kass i kistan, men det är ju rätt ofräscht att prata om så jag skriver inget om det)

När jag kom ner till entrén tog jag en bild på sista morgonens bilväntetjejer.

Ni har ju hört om Lines kaffevanor, men har ni sett hennes morgonkaffemugg??

>>Lines HAPPY-mug!!

Ni kan vägen till jobbet nu? Å ni vet väl att kossorna är heliga.

Sista dagen med sjukt för lite sömn, mat, motion och vanligheter i kroppen så blev det slint i huvudet på min chef när vi kom till kontoret. Hon busade!! 🙂

Ser ni??

Väggarna på kontoret ser ut så här. Jag tror att de tycker det är fint.

23:25 ett drygt dygn senare än planerat tog vi ÄNTLIGEN bilen tillbaka till hotellet för sista gången det här bokslutet!!

Vi tog veckans första (och jättesnabba) glas vin i baren innan vi vaskade av oss och kastade ner kläderna i väskorna.

Nu ska vi äntligen åka hem!!

Tack till alla kollegor i Norden som hjälpt till när vi behövt er. Tack till alla er som följt med oss här på bloggen. Vi är glada och tacksamma!!