HP-nördar

Då och då, med jämna mellanrum så tar vi ett Harry Potter-maraton. Vi kan liksom inte låta bli! Just nu är vi mitt inne i ett sådant. Vi har sett tre filmer, och nu är det dags för den fjärde: Harry Potter och den flammande bägaren!


Det är dock ett litet hack i maratonet. Per är på ön (och fixar fiberinstallation i fritidshuset) och jag är i Solna 🙁 Jag kan ju inte titta utan Per….

Jag längtar såååå efter Emma. Jag tänker på henne hela tiden. Hon är ett ännu större HP-fan än vad jag och Per är. Hon har t.o.m. en tatuering av dödsrelikerna på sin arm. Ni som fattar fattar 🙂

3 reaktioner till “HP-nördar”

  1. Det har jag också då och då. Senast förra veckan (alltså HP-maraton – inte tatuering). Någon vecka före det var det Sagan om ringen, så det får väl bli Narnia härnäst.

    1. Åh, det låter ljuvligt med Sagan om ringen-maraton. Det var länge sen vi hade det här hemma. Narnia…vet inte ens om jag har sett alla de filmerna. “Finns det fler än en?” – var egentligen en fråga jag tänkte ställa….

      1. Det finns tre: Häxan & lejonet, Prins Caspian och Kung Caspian och skeppet Gryningen. Det sades att Silvertronen var på gång, men den senaste kom 2010 så det verkar inte så troligt … Finns också äldre TV-serieinspelningar.

Kommentarer inaktiverade.