Måndagspromenad i Solna

Idag kom Elon och plockade bort vår gamla (långsamma) spis och ugn. Sen installerade de Pers önskemaskiner i form av ny (induktions) spis och (självrengörande) ugn. Vi (läs Per) är helt överlyckliga!


Per har testat att koka vatten i kastrull med lock och det visade sig att vi kommer spara tio minuter varje gång jämfört med förra spisen. Tjoho!!

Vädret är ju ljuvligt just nu så när maken var klar med installation av spis och ugn så fick jag med honom på en promenad. Vi gick ett varv runt Lötsjön.


Inte dumt!!

På vägen hem slank vi in på Texas Longhorn och åt middag. Det var lugnt och trevligt. Gissar att måndagar inte är deras stressigaste dag.


Efter middagen gick vi hem och slutförde mitt lilla ”projekt”.


Det ser ut som en spegel.


Det är en spegel. Fast det är även min nya smyckesförvaring. Jag är nog lika glad för den som Per är för sin nya spis 🙂 Nu ser jag direkt vad jag har (mest bijouterier och silversaker eftersom dyrgriparna stals för många år sen) och vad jag ska ha på mig för dagen. Tyvärr såg jag vad som borde putsas också eftersom jag varit dum nog att förvara smyckena i badrummet, men det får jag ta tag i så småningom. Först ska jag nog komplettera med fler kroklister till alla mina ringar!

2 reaktioner till “Måndagspromenad i Solna”

  1. Så praktiskt att ha smycken så. Har du hittat på det alldeles själv.Finemang’
    Kram

    1. Hej!
      Jag såg att man kunde ha nycklar bakom spegeln när jag köpte spegeln, och då kom jag på att smycken vore bra… Sen googlade jag en hel del och såg att andra haft idén före mig 🙂

      kram MIA

Kommentarer inaktiverade.