Morgonchaffisar

Per och jag gick upp med hjälp av väckarklocka. Det är ju inte så man vill börja sin söndag egentligen, men när sonen och hans flickvän ska åka till London så ställer vi ju gärna upp och skjutsar till Arlanda.


Solen sken och det var 12 grader redan på morgonkvisten. Härligt väder helt enkelt!

På vägen från flygplatsen åkte förbi Bauhaus vid Infra city, försökte gå in på Kvik på samma ort men det var stängt, fortsatte till K-Rauta i Häggvik och Bauhaus i Bromma. Vi måste nämligen enas om vilka skåp vi ska sätta upp ovanför tvättmaskin och torktumlare i vårt badrum.  Det blev dock inget napp. Vi får leta vidare hos några återförsäljare för Hafa och Svedbergs tror jag…

Vid lunchtid hade vi varit i gång många timmar och det började kurra i magen. Vi vände då bilen mot Färentuna. Idag fyller nämligen min systerdotter Tilda 12 år och då hålls det kalas! 

Hösten var mycket vacker på väg ut mot festligheterna och temperaturen hade stigit till 14 grader.

*


*


*


*


*

Väl ute på landet hos min syster så mötte vi, av en händelse, en annan lillasyster och vi enades om vilken födelsedagssång vi skulle sjunga. Det blev samma text, men olika melodi… det lät inte nåt vidare tyvärr. Vi hoppas 12-åringen har överseende.

Vi överlämnade present och gratulerade på den stora dagen. Sen frågade jag om jag fick ta en bild på kalasfamiljen, och det fick jag!


Vi bjöds till min stora glädje på lasagnelunch. Mums!!


Paketöppning!


Kaffe med kakor och bullar


Tack för kalas!!