Fredag hemmavid

Min man har varit sjuk mest hela veckan. Han har hostat och hackat samt haft ont i huden (som han alltid får när han är rejält förkyld eller har influensa) så han har varit hemma hela veckan. Det har varit synd om honom. Idag är han dock bättre och har åkt iväg till jobbet för att göra “måsten”.

I natt kröp sjukan nog över till mig för jag var vaken en stor del av natten och hade ont i halsen och hade svidiga ögon (som jag alltid får när jag är rejält förkyld). När jag vaknade idag hade jag svårt att prata och kände mig “uschlig”. Jag hade som tur var redan bestämt mig för att jobba hemma idag, så jag sitter nu inne i mitt pysselrum/kontor och har lunchrast. Jag har huvudvärk, är snorig och halsen känns som vore den full av rivjärn. Trist.

Klockan tre i eftermiddag kommer en mäklare hit för att fixa kontraktet mellan oss, så att hon kan sälja vårt hus om vi kommer till den punkten. Hon ska även gå igenom varje rum i huset och ge oss tips på vad vi kan fixa till inför fotograferingen. Det ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning. Å ena sidan ska det bli kul att se vad hon har för härliga tips för att göra allt snyggare, men å andra sidan kommer det kanske bli jobbigt att få kritik för min inredningssmak 🙂

Vi får se vad hon säger….