Min vän, författaren

Hon har alltid haft läsning och böcker som intresse. Hon har så länge jag känt henne haft oskrivna böcker inom sig. Hon har alltid varit en ordälskare. 

Nu har Thérèse Stahl gett ut en bok:

Plusbarn – High need babies på svenska

Ett plusbarn, high need baby, är ett barn med “extra allt”. De är intensiva, aktiva, uttömmande, krävande, dåliga på att sova och lugna sig själva, har matproblem, är missnöjda, oförutsägbara och superkänsliga. Att bli förälder till ett plusbarn kan vara väldigt utmanande då det ofta känns som om man inte kan göra någonting rätt.

Plusbarn – High Need Babies på svenska , vänder sig till dig som är förälder åt den här typen av barn. Med en uppmuntran som är fri från pekpinnar och råd tar författaren med dig genom de olika stadierna i föräldraskapet – från graviditeten till storbarnstiden – och ger dig som förälder stöd och bekräftelse i ditt sätt att uppfostra just ditt barn, som råkat födas med lite mer känslor än andra bebisar.

Boken kan även läsas av anhöriga och BVC-personal för att öka förståelsen och stödet till plusbarnsföräldrar.

Så jäkla ballt!! Den boken behövs!!


Titta på bilden! Det är sant. Hennes första bok är här. Jag gissar att det kommer fler…

Boken går att köpa bland annat på Adlibris!

2 reaktioner till “Min vän, författaren”

  1. Wohoo! Tack för att du var med “i början” på boken och hjälpte till att korrläsa! Mer böcker kommer, det kan jag nästan lova…

Kommentarer inaktiverade.