Visby, Gotland (söndag)

“Hotellfrukoststart på dagen är inte helt fel” är slutsatsen efter helgens andra sådan. 

Vi åkte ut till Visby flygplats en dryg timme innan avgång, men det visade sig vara lite för tidigt. Det fanns inte en kotte där, ingen droppe kaffe eller nåt annat att roa sig med. Sofie tog då tillfället i akt och gjorde sin rapportering för gårdagens match.

Till slut kom personalen (för sent så vi kom iväg mer än en kvart efter utsatt tid) och vi fick gå ut till planet.

Solen sken så vi lapade sol i kön


Väl i luften kunde vi tydligt se Visby under oss : Hej och tack för denna gång!

Vi flög över hav…

…och snart såg vi skärgården. Precis innan landning såg vi Yxlan och Blidö långt bort i pärlbandet av öar (men fångade dem tyvärr inte på bild)

Sofie och jag hade checkat in våra väskor och fick ställa oss och vänta på väskorna när vi landat. De kom dock riktigt snabbt!

Marcus hade åkt ut för att hämta oss utan att veta att vi var sena, så när vi kom till bilen visade det sig att han varit snäll och utnyttjat sin väntan till att gå till “lost and found”/effektförvaringen för att fråga om någon lämnat in vår kamera som vi glömt vid gaten i fredags.

Per hade både ringt och anmält förlusten på nätet och hade inte så stor förhoppning om att se kameran igen…

MEN

Efter att Marcus beskrivit väskan och allt innehåll, talat om vad som stod på visitkortet Per lagt i väskan och betalat 240kr så fick han hämta ut kameran!!

Någon vänlig och ärlig själ hade hittat och lämnat in den!!

När jag fick höra det kunde jag inte låta bli att gråta en skvätt av glädje! Det var (och är) en sån lycka att den kom tillbaks!!

Jag skickar en tacksam tacke till upphittaren!