Gästbloggar-Per??

Min härliga make lagar ju allt som oftast vansinnigt god mat till mig. Det är sen gammalt! Det vet ni nog redan. Visst vore det superkul och inspirerande om han gästbloggade här och delade med sig av sin fantasirikedom och sina “recept” på det han lagar?

Jag har mer än en gång tänkt “det här var ju otroligt gott och så lätt att t.o.m. jag kunde ha lagat det om jag kommit på det”. Om han gästbloggade och taggade sina inlägg med #persmat och #vardag #helg eller #fest beroende på vad han lagade så kunde ju jag, och ni om ni ville, gå in på bloggen och klicka på de länkarna under rubriken TaggaT till höger här på bloggen. Så kunde vi scrolla runt och se vad han lagat och kanske provlaga nåt då och då!

Vore inte det en bra idé? Om ni gillar det så ska jag jobba på att det blir verklighet! Skriv nu en kommentar och ge mig din åsikt 🙂

9 reaktioner till “Gästbloggar-Per??”

  1. Jo, det vore väl fantastiskt. Men jag kan tänka mig att det är svårt, då mycket av matlagning (iallafall min och nog Pers också) går på känsla och man har bara ett hum om hur mycket man egentligen tog av alla ingredienser.
    Folk som sen ska laga maten uppskattar kanske inte att det står tex en skvätt…
    Om Per vill och orkar så ser jag positivt på detta.

    1. Jo, det kräver ju lite tanke i matlagnimgen för Pers del. Sant. Jag gillar dock att kunna bläddra bland rätterna…

  2. Låter ju jättespännande:-D jag bläddrar mer än gärna runt bland dina fantastiska bilder och Pers underbart goda recept. Tummen upp!

  3. Vore underbart! Jag behöver inspiration i vardagsTRÖÖÖÖKET!

    1. Jag tror det vore super för mig också, då kunde jag få en rätt två gånger 😉

  4. Bra idé tycker jag som lätt fastnar i att laga några få rätter…

    1. Så är det nog för många. Man går runt på nio rätter liksom. Vet inte hur makens hjärna funkar men jag är alltid förvånad över variationen!

  5. Bland det godaste jag ätit är fortfarande den där kycklingrätten Per lagar från jamie olivers 30minutersmåltider!

Kommentarer inaktiverade.