Resfeber

Jag gillar att ha resfeber, att gå och fundera på om jag tänkt på allt jag behöver lägga ner i väskan. Att fundera på vilka kläder jag behöver ha med mig och att drömma mig iväg kring hur det ska bli när jag reser bort. Jag riktigt längtar efter att klockan ska ringa så att jag får göra iordning det sista och åka iväg i taxin mot Arlanda.

Maken reser så ofta att han inte är på samma plats i detta som jag 🙂 Det är kanske inte så konstigt eftersom han flyger nästan varje vecka, men han är snäll och rar och låter mig hållas. När jag mer än gärna vill ha tid på Arlanda att i lugn och ro insupa atmosfären av “reslust” så går han snällt med på det, även om han själv gärna prickar in ankomsten till terminalen med den minsta möjliga marginalen möjligt för boarding.

I morgon bär det iväg och idag är jag ledig och tittar i butiker. Funderar på om det är något jag glömt… En härlig dag!!

2 reaktioner till “Resfeber”

  1. Minns en tid när du inte alls kände så för att resa! Men härligt att du gör det nu! Kh längtar tills den tid då det blir enklare att ge sig iväg igen, resenerven kliar!

Kommentarer inaktiverade.