Vår hjärtliga dag

Per och jag har inte firat Alla hjärtans dag, men vi har tagit hand om våra hjärtan 🙂 Jag började dagen med att laga en härlig frukost medan Per mornade sig i sängen. Sen åkte vi in till söder och njöt av vädret.

(null)

Vi gick till Fotografiska och kikade på deras utställningar. Det gör vi allt för sällan. Vi uppskattade nog mest Herb Ritts bilder. Dessutom var bilderna av Christian Åslund skitroliga. Han lekte med perspektiv så jag häpnade.

(null)

(null)

Vi tog sen en kort promenad till Götgatan där vi kikade in i några butiker. Jag köpte en termosmugg till min kollega och en stickad klänning/tunika till mig själv. Vi slutade vår promenad på Ljunggrens. Jag viktväktar ju, men unnade mig en Spicy Tuna. Såååå god!!

(null)

Mätta och nöjda åkte vi norrut igen. Vi gick på café och drack kaffe. Vi köpte skruv och annat på Clas Ohlson och när vi gick igenom Stinsen försökte jag få Per till att ta en Valentinesbild med mig i deras “hjärtehörna”, men han var tveksam. Jag fick honom dock till att ta “hiss-selfies”, men jag skyndade mig så mycket att bilderna blev skit. Fast det var kul 🙂

(null)

Hemma kom skruven till nytta. Väggen ovanför skrivbordet behövde ju “något”…

(null)

Så Per mätte, borrade och skruvade…

(null)

Jag dammsög och flyttade grejer och vips:

(null)
Nu har vi en hylla! Där ska vi ställa printern och lite annat som behöver ett hem!

Nu ska “vi” laga middag så jag tänkte ta mitt vinglas och gå ut i köket för att hålla kocken sällskap. Det känns som en hjärtlig sak! Trevlig helg på er!!