Stockholms-to-do??

I morgon tänkte jag ta mig ut på stan. Stockholms stad alltså. Jag tänkte mig något vuxet, som jag inte brukar göra. Alltså kvalificerar sig inte följande saker till to-do-listan: IKEA-besök, shoppa, skansenbesök, sightseeing runt öarna och andra såna saker. Nej, jag tänker mig Abba the museum, Fotografiska eller något sådant.

Jag vet inte riktigt vad skillnaden är, men det känns som att jag vill göra något i finkläder och finskor. Jag vill vara fin för min man (och inte gå i myskläder som jag alltid gör på helgerna annars.) Jag vill inte svettas (IKEA, Shopping och Sightseeing) och jag vill inte bli blöt om fötterna (Skansen). Problemet är att jag inte kommer på så många saker man kan göra på dagtid en lördag i stan. Vad har ni för förslag??

 

Om jag inte kommer på något bättre så kommer min dag se ut så här:

En LÅNG frukost med min make. Mys och jäkligt gott te!

En LÅNG dusch med skrubb och smörj så man känner sig fräsch som en nyponros efteråt.

En LÅNG stund på Fotografiska där jag njuter av alla härliga bilder och vid varje ram funderar på hur de tog bilden.

En sen och LÅNG lunch på Ljunggrens på Götgatan där jag njuter av mer än en sorts sushi.

Kvällen tänkte jag sedan njuta hemma i huset. Jag tänker mig en asiatiskt laxförrätt, någon riktigt god varmrätt som maken väljer och sedan framför Melodifestivalen färska hallon, passionsfrukt, Sharonfrukter och kanske två glas riktigt gott tjockvin (fast inte riktigt samtidigt som hallonen och sånt för det är inte gott)!

Det är planen. Om inte ni har några justeringar förstås 🙂