Vitsippan 10 år!!

Det är ju inte klokt vad tiden går. Nu är det exakt tio år sedan vi byggde Vitsippan. Hon kom i färdiga element och min pappa, bror, svåger och man var “byggarna” som såg till att det blev ett hus! Själv passade jag barnen och tjuvkikade så gott jag kunde! Jag fick jobba desto mer senare, när jag målade, spacklade och kaklade 🙂

Det var när jag tittade på bilderna från bygget som jag insåg att tiden har gått. Barnen är ju så små!!!


Dag 1 var dagen när husdelarna skulle sättas ihop. Det var också den dagen när min bror fyllde år, men istället för att sitta hemma och öppna paket så öppnade han mitt hus!

 

Dag 1 hände det så jättemycket, så jättefort så vi hann nästan inte med. Jag hade svårt att hålla barnen på avstånd eftersom de var lika nyfikna som jag var!

 


Dag 2 var det dags för isolering och takpannor och alla slet som bara den, förutom jag och barnen då som mest försökte att inte vara ivägen.

 

Dag 3 kunde man i princip sätta igång med insidan. Det går undan när mina härliga “byggare” sätter fart!

 

Tack så väldigt mycket till alla er som har hjälp oss med Vitsippan under åren. Vi är mycket tacksamma och vi älskar verkligen vårt lilla hus!! Idag ser hon ut så här:En kommentar till “Vitsippan 10 år!!”

  1. Grattis ‘sippan’ och tack för alla härliga stunder som varit och de som komma skall!

Kommentarer inaktiverade.